Писателката Десислава Николова ще направи дарение на МБАЛ - Асеновград

Последна промяна на 05 November 2021 в 20:43 389 0

На 6-ти ноември 2021 г., от 12:00 ч., писателката Десислава Николова ще направи дарение на МБАЛ-Асеновград. От пет години авторката се е посветила на благотворителна дейност, като закупува апаратура за неонатологични отделения в страната. Медиците ще получат термолегло с фотолапма, билирубинометър, пулсоксиметър, пациентен монитор, кислородни палатки и два перфузора. Лечебното заведение е десетата българска болница, която ще получи важна апаратура, благодарение на усилията на младата писателка.
Средствата, с които е закупено дарението са събрани от продажбата на книгата й - „Щастлива и красива бременност като моята”. Каузата на Десислава Николова подкрепят и много младоженци, които вместо да закупят цветя за сватбения си ден, те закупуват книги. Друг партньор на кампанията е организацията Ашомер Ацаир, които подпомагат проекта с безплатна реклама в интернет. Писателката изразява благодарност и към Facebook страницата „Моята сватба – препоръки от булки“, които популяризират инициативата в своята платформа.
Всеки, който желае да се включи в благородната кауза може да закупи книгата й „Щастлива и красива бременност като моята” или да направи дарение по банковата сметка, цитирана по-долу:

Банка Райфайзенбанк България;
BG86RZBB91551007379705;
Фондация „Кажи здравей на здравето“;
Tитуляр: Десислава Николова
Пей пал - podari.shtastie@gmail.com

За книгата „Щастлива и красива бременност като моята”

Десислава Николова споделя своите най-незабравими 9 месеца и успя да повлияе положително на стотици бъдещи майки да заченат, да имат по-спокойна бременност и по-леко раждане. С всяка закупена книга, читателите допринасят за подобряването на средата в неонатологични отделения в страната, работещи с остаряла апаратура, която създава риск от непълноценно развитие и трайни увреждания при недоносените бебета.
Повече информация за благородната инициатива можете да откриете на страницата на Десисислава Николова – Подари щастие във Фейсбук.

За контакт с пистелката Десислава Николова: тел.: 0883 37 85 54.