Тайната на Виктория Бекъм за здраве и красота се нарича … ябълков оцет

Последна промяна на 08 May 2022 в 12:35 309 0

Виктория Бекъм е истински пример за упорита работа в полза на здравето. Многократно в интервютата си тя подчертава, че най-добрата храна е класическият модел на правилното и здравословно хранене, съчетано с много спорт. Тя тренира всеки ден.

Певицата се храни разделно, като приема малки порции храна, поне 5-6 пъти, до 19 часа. Основното в диетата за целия ден е размерът на порцията, не повече от 250 грама, и пълната липса на захар, сол и мазнина в ястията.

Основата на диетата е риба, зеленчуци и плодове. Но най-големият помощник за подобряване на нейния метаболизъм е ябълковият оцет.Всяка сутрин на празен стомах Виктория Бекъм пие 2 супени лъжици ябълков оцет, разтворени в чаша топла вода. Благодарение на ябълковия оцет кожата на певицата е чиста, здрава и опъната.
Виктория също така е голя фен на ястията от зеленолистни зеленчуци, които приготвя за цялото семейство. А вечерята е винаги лека (зеленчукова салата, печени тиквички или ябълки)

Как се пие яълков оцет:
Ябълковият оцет трябва да бъде естествен. Ябълковият оцет в магазина съдържа есенциално вещество, което няма никакъв ефект.
Трябва да пиете от оцета от ябълки 30 минути преди хранене. След хранене в продължение на 1,5-2 часа да се ползва такава напитка е крайно нежелателно, тъй като това ще влоши процеса на храносмилане.
Приемът на ябълков оцет става в следната форма: 2 супени лъжици се слагат в 250-300 мл вода със стайна температура или леко топла.
Използването на ябълков оцет е противопоказно за всички онези, които имат остра форма на цистит. Забранен е и за хора, които имат панкреатит. Това може само да задълбочи протичането на болестта.
Нищо сложно и свръхестествено. Основното е да се тренира (не задължително в зала) и да се придържате към здравословно хранене, което да се приема често, но на малки порции. Тогава годините няма да повлияят на външния вид и най-вече – на фигурата.