Лунен хороскоп

Последна промяна на 13 март 2019 в 15:02 73 0

13 март
(8-и л. д. – 10.29 ч.)
Благоприятен ден за командировки, пътуване, пътешествия. Добре е да простите своите грехове и греховете на другите. Подходящ за гладуване, за прочистване на стомаха и червата. Не се претоварвайте, защото в този ден организмът е податлив на заболявания, които могат да бъдат много опасни.

14 март
(9-и л. д. – 11.12 ч.)
Луна в Рак. Благоприятен за пътуване по вода, за търговия със занаятчийски изделия, за зачеване. Сънищата носят послания. Да не се вземат заеми. Внимавайте при работа с остри предмети, огън и желязо. Уязвими са гърдите, дванадесетопръстникът, черният дроб, жлъчката. Избягвайте операциите там.

15 март
(10-и л. д. – 12.04 ч.)
Денят е подходящ за започване на нови дейности и за медитация. Благоприятен за среща с роднини, за приключване на конфликти в дома, за активна почивка укрепваща здравето. Пийте повече течности.

16 март
(11-и л. д. – 13.04 ч.)
Ден за молитви. Подходящ за начало на гладуване. Избягвайте работа с остри и режещи инструменти, с ножове. Да не се убиват живи твари.

17 март
(12-и л. д. – 14.13 ч.) –
благоприятен
Луна в Лъв. Денят е подходящ за отдих, спортни мероприятия, развлечения. Подходящ за подстригване и за процедури укрепващи косата. Не сключвайте сделки и договори. Да няма физическо натоварване и пренапрежение на мозъка. Уязвими са гърбът, гръдната клетка, сърцето, кръвообращението, диафрагмата.

18 март
(13-и л. д. – 15.26 ч.)
Не започвайте важни дела. Благоприятен за учене, за работа в колектив. Всичко сторено на 13 число, включително и на 13-и л. д. може да промени съдбата ви. Благоприятен за премахване на петна и бенки. Лекарствата и козметичните средства се усвояват по-бързо от друг път. Полезна е банята и сауната.

19 март
(14-и л. д. – 16.42 ч.)
Луна в Дева. Благоприятен за финансови и банкови операции, за подготовка на изпити. Неблагоприятен за покупко-продажба на недвижими имоти, за започване на нови връзки. Уязвими са коремната кухина и стомашно-чревният тракт. Избягвайте операциите там. Яжте повече плодове и зеленчуци.

(Следва)

Виж още за: