Лунен хороскоп

Последна промяна на 05 юни 2019 в 08:25 69 0

19 август
(20-и л. д. – 22.32 ч.)
Най-добрият ден за духовно прозрение и гладуване. Без заядливост и високомерие. Благоприятен за започване на нови дела, които ще имат успех в бъдеще. Сънищата са действителни. Противопоказно е яденето на месо, не напрягайте зрението.

20 август
21-ви л. д. – 22.56 ч.)
Благоприятен за смяна на местоработата, за групова работа, за масови мероприятия, за спортни състезания, за търговия, за командировки. Трябва да сте справедливи и честни. Разходете се сред природата, натоварвайте се физически. Уязвим е черният дроб. Алкохолът е противопоказен. Сънищата са лъжливи.

21 август
(22-ри л. д. – 23.22 ч.)
Луна в Телец. Денят е благоприятен за сдружения, за брак и любов, зачеване на дете. Уязвими са ендокринната система, шията, гърлото, ушите, долната челюст със зъбите, говорният апарат, хранопроводът, ендокринната система и най-вече щитовидната жлеза. Операциите там са противопоказни. Опасност от хранително отравяне. Не преяждайте.


22 и 23 август
(23-ти л. д. – 23.51 ч.) –
неблагоприятен следван от благоприятен
Луна в Близнаци. Благоприятен ден за учене, за усвояване на нова професия, за пътуване, за екстрасензорно лечение, за гладуване и очистителни процедури. Неблагоприятен за бракосъчетания. Не извършвайте покупко-продажба на недвижим имот. Пазете се от измами и лъжи. Уязвими са плешките, раменете, ключиците, ръцете, белите дробове. Избягвайте операциите там.


24 август –
благоприятен
(24-ти л. д. – 00.24 ч.)
Благоприятен за започване на нови големи проекти и начинания, за творческа дейност, за строителство, за лечение и укрепване на здравето. Препоръчват се физически натоварвания и разходка сред природата. Уязвими са половите органи. В този ден може да ядете до насита. Противопоказно е гладуването.

25 август
(25-и л. д. – 01.04 ч.)
Ден за самовглъбяване, за изчистване на духовните и физически шлаки. Приемайте знаците на съдбата като важни напътствия. Не започвайте нищо ново, но довършете започнатото. Уязвими са ушите – да не се чистят и пробиват.

26 август
(26-и л. д. – 01.52 ч.) –
неблагоприятен
Луна в Рак. Благоприятен за пътуване по вода, за зачеване на дете, за водене на съдебни дела, за операции на краката и сухожилията. Работете внимателно с остри предмети, огън и желязо. Не вземайте пари назаем. Уязвими са гърдите, дванадесетопръстникът, черният дроб, жлъчката. Избягвайте операциите там. Ограничете алкохола. Сънищата са пророчески.

27 август
(27-и л. д. – 02.09 ч.)
Благоприятен за всякаква дейност, за общуване с родители и роднини. Можете да решите проблем, който отдавна ви притеснява. Уязвими са коленете. Донорството е противопоказно. Полезно е слушането на музика и общуването с природата. Сънищата са лъжливи.

28 август
(28-и л. д. – 03.55 ч.)
Луна в Лъв. Благоприятен ден за юридически дела, за започване на ново строителство, за културни мероприятия, за спорт, за пилинг-маски, хирургически лифтинг, за процедури укрепващи косата и подстригване. Неблагоприятен за сключване на брак, договори и финансови сделки. Уязвими са гърбът, гръдната клетка, сърцето, кръвообращението, диафрагмата. Избягвайте физическото и умствено натоварване.

29 август
(29-и л. д. – 05.09 ч.) –
лош, сатанински
В този ден се препоръчват пост и въздържание. Да не се планира и започва нищо ново. Забранено е гадаенето. Не вярвайте на предсказания, прогнози, обещания. Обиколете дома със запалена свещ и окадете с тамян. Добре е да се пече хляб и да се ядат житни растения. Да не се яде месо, може млечна храна. Преди сън вземете душ.

30 август
(30-и и 1-ви л. д. – 06.26 ч. и 13.37 ч.)
Луна в Дева. Денят е благоприятен за сътрудничество, за подготовка на изпити, за търговия на дребно, за финансови операции, за лечение на кожни болести, за козметични процедури. Не пътувайте по вода и не плувайте. Уязвими са коремната кухина и стомашно-чревният тракт. Избягвайте операциите там. Препоръчва се яденето на повече плодове и зеленчуци.

31 август
(2-ри л. д. – 07.44 ч.)
Благоприятен за започване на диета, за гладуване, за физически упражнения. Пазете се от конфликти и прояви на гняв. Ако почувствате към някоя храна неприязън, тя не е подходяща за вас. Полезната храна за вас е тази, която ви привлича. Същото важи и за хората – може да почувствате с кого да общувате и с кого не. Добре е да се погрижите за зъбите и венците си.

1 септември
(3-ти л. д. – 09.02 ч.) –
благоприятен
Луна във Везни. Благоприятен за шоу, за бракосъчетания, за общуване с приятели, за покупко-продажба на мебели, за декорация, за лечебни процедури. Неблагоприятен за работа с остри инструменти, огън и желязо. Да внимават строителите, миньорите, военните, работещите с химикали и отрови. Уязвими са кожата, ендокринната система, бъбреците, пикочният мехур. Противопоказно е премахването на брадавици и циреи. Диабетиците да си спазват стриктно диетата.

2 септември
(4-ти л. д. – 10.17 ч.) –
неблагоприятен
Без прибързани решения, първо обмислете всичко както трябва. В този ден е нужно да си спомните за родословното си дърво, за рода си, за миналото. Противопоказно е да се режат дърва, да се късат растения и цветя с корен. Уязвими са гърлото и шията. Ако се разболеете, вземете навреме мерки, за да не се окаже болестта опасна.

3 септември
(5-и л. д. – 11.30 ч.)
Луна в Скорпион. Благоприятен за научна дейност, за покупка на автомобил и техническо оборудване, за операции на сливиците и лечение на горните дихателни пътища. Неблагоприятен за смяна на жилището, за пътуване, за даване на заеми, за водни процедури. Уязвими са половите органи, правото черво. Да не се правят операции там. Възможна е депресия, не гледайте филми на ужасите.

Виж още за: