Лунен хороскоп

Последна промяна на 05 юни 2019 в 08:25 138 0

16 октомври
(19-и л. д. – 20.26 ч.) –
лош, сатанински
Опасност от попадане под лошо влияние (може и при запознанство), от което трудно ще се освободите. Не планирайте и не започвайте нищо ново, не сключвайте договори и бракосъчетания. Покайте се мислено, със запалена свещ или кандило обиколете дома. Пазете се от пияни хора. Уязвим е апендиксът. Верни сънища.

17 октомври
(20-и л. д. – 21.00 ч.)
Луна в Близнаци. Благоприятен за научна дейност, учене, общуване, обмен на информация, за екстрасензорно лечение и очистителни процедури. Неблагоприятен за покупко-продажби на имоти и за всичко свързано с любовта, партньорството, брака. Уязвими са плешките, раменете, ключиците, ръцете, белите дробове. Противопоказни са операциите там.

18 октомври
(21-ви л. д. – 21.40 ч.)
Денят е благоприятен за предприемачество, рисковани начинания и сделки, търговия, командировки, пътуване, митинги, събрания, спортни състезания, смяна на месторабота, за оздравяване и лечение. Бъдете честни и справедливи. Уязвим е черният дроб. Препоръчва се физическо натоварване и разходка в парка. Алкохолът и тежката храна са противопоказни. Болестите породени в този ден са много опасни. Сънищата са лъжливи.

19 октомври
(22-ри л. д. – 22.28 ч.)
Луна в Рак. Денят е подходящ за търговия със занаятчийски произведения, за пътуване по вода, за зачеване на дете, за лека козметика и маски. Неподходящ за вземане пари назаем, за започване строителство на нов дом. Внимателно работете с желязо, остри предмети и огън. Уязвими са гърдите, дванадесетопръстникът, черният дроб, жлъчката. Избягвайте операциите там. Не гледайте филми на ужасите – възможна е депресия. Алкохолът е противопоказен. Сънищата са истински.

20 и 21 октомври
(23-ти л. д. – 23.24 ч.) –
неблагоприятен
Луна в Лъв. Денят е добър за отдих и развлечения, за спорт, за културни мероприятия – концерти, театър, кино, изложби, музеи. Подходящ за подстригване на косата и процедури укрепващи косъма. Неподходящ за бракосъчетания, договори, сделки и колективна работа. Уязвими са гърбът, гръдната клетка, сърцето, кръвообращението, диафрагмата. Не претоварвате мозъка си и не носете тежко на гръб.

22 октомври
(24-ти л. д. – 00.28 ч.) –
благоприятен
Благоприятен ден за започване на нови дейности и проекти, за строителство, за активно творчество, за лечение и възстановяване на здравето. Препоръчва се приготвяне и пиене на билкови отвари, излети сред природата и физически натоварвания. Уязвими са половите органи. Не трябва да се гладува. Яжте до насита, но намалете течностите.

Виж още за: