Лунен хороскоп за 04 август 2021

Последна промяна на 04 август 2021 в 00:00 45 0

4 август
(26-и л. д. – 02.11 ч.) –
неблагоприятен
Пост и въздържание. Добре е да си правите масажи, да въздействате върху различните точки и канали на тялото. Подходящ е за засаждане на кореноплодни зеленчуци. Неподходящ за вадене на зъби, за физическо натоварване и бягане, за активна дейност. Не започвайте нищо ново – ще донесе само вреда и загуби. Откажете се от ненужните контакти и връзки. Ограничете пушенето. Яжте повече риба, но не и месо. Сънищата са действителни.

5 август
(27-и л. д. – 02.54 ч.)
Луна в Рак. Благоприятен за лечение на подагра, за операции на краката и сухожилията, за козметика с леки козметични средства, най-вече маски направени от банан и тиква, за зачеване на дете, за начало на съдебни дела, за морски и речни пътешествия, за засаждане на листни зеленчуци, зърнени култури, чушки и домати, за наторяване и напояване на цветята и растенията, за химическо чистене, измиване на прозорци, пране. Неблагоприятен за започване на диета, за манипулации на гърдите, за подстригване на косата (губи блясъка си, появява се пърхот) за преселване, за вземане пари на заем. Внимавайте при работа с огън, желязо и остри предмети. Уязвими са гърдите, дванадесетопръстникът, черният дроб, жлъчката. Избягвайте операциите там. Опасност от депресия – не гледайте филми на ужасите. Избягвайте замразена и консервирана храна, ограничете алкохола. Сънищата носят послания.

6 август
(28-и л. д. – 03.45 ч.)
Чист и светъл ден. Не нарушавайте енергийната му хармония с груби действия. Бъдете в отлично настроение, с добри мисли и намерения. Благоприятен за изход от кризисни състояния, за медитация (отваряне на всички чакри), за лечебни и антицелулитни масажи, за регулиране на теглото и гладуване, за започване на диета (дава бързи резултати), за епилация, за къдрена на косата, за засаждане и присаждане на многогодишни растения, за почистване и ремонт на дома. Противопоказано е рязането на дърва, късането на цветя, убиването на насекоми. Да не се режат нокти. Недружелюбният човек в този ден може да се разболее. Сънищата са лъжливи.

7 август
(29-и л. д. – 04.44 ч.) –
лош, сатанински
Луна в Лъв. Подходящ за къдрена на косата и за процедури укрепващи косъма, за започване на диета (дава бързи резултати), за развлечения и отдих. Неподходящ за хирургично отстраняване на разширени вени и капиляри, за парна баня на лицето, за бракосъчетания, за колективна работа, за финансови сделки и договори. Уязвими са гърбът, гръдната клетка, сърцето, кръвообращението, диафрагмата. Не претоварвайте мозъка и сърцето си, не носете тежко на гръб.

8 август
(30-и л. д. и 1-ви л. д. – 05.48 ч. и 16.50 ч.)
Благоприятен за укрепващи организма масажи, за къдрена на косата, за приключване на започнатите през месеца дела, за почивка. Почистете дома, върнете дълговете си. Простете обидите на приятелите и неприятелите си. Неблагоприятен за рязане на нокти, за работа в колектив. В този ден може да създадете мисловни образи (бъдете внимателни в мислите си). Не започвайте нови неща, а само ги планирайте (всичките ви планове може да се реализират и без вашата намеса). Не се преуморявайте. Яжте лека храна (без люто и горещо), не пийте алкохол. Появилите се болести на този ден може да са продължителни, но не са опасни.

9 август
(2-ри л. д. – 06.57 ч.)
Луна в Дева. Подходящ за козметика, за къдрена на косата, за лекуване на кожни болести, за правене на ревизии, за търговия на дребно. Неподходящ за операции на органите на коремната кухина, за пътуване по вода и плуване, за нови партньорства, за търговия с имоти. Уязвими са коремната кухина и стомашно-чревният тракт. Тъканите трудно заздравяват. В този ден алкохолът по-силно уврежда нервната система. Яжте повече плодове и зеленчуци, овкусете ги с растителни масла.

10 август
(3-ти л. д. – 08.07 ч.) –
благоприятен
Благоприятен за операции на ставите и сухожилията, за интензивно физическо натоварване, за активна дейност. Пасивността е противопоказана. Уязвими са тилът и ушите. Ако ви заболят ушите, трябва да ги почистите. Появилите се болести на този ден минават трудно.

Виж още за: