Лунен хороскоп за 13 април 2024г.

Последна промяна на 13 April 2024 в 00:00 33 0

13 април
(6-и л. д. – 09.31 ч.)
Луна в Рак. Подходящ за съзнателна борба с депресиите, за зачеване на дете, за козметика с леки козметични средства, за маски на лицето, направени от тиква и банан, за лечение на подагра, за поправяне на стари грешки, за търговия със занаятчийски изделия. В този ден сънищата са верни и пророчески. Неподходящ за работа с остри предмети, огън и желязо, за вземане пари назаем, за подписване на важни документи, за процедури на гърдите, за ядене на замразени, студени и консервирани храни, за пиене на алкохол. Уязвими са гърдите, дванадесетопръстникът, черният дроб, жлъчката. Избягвайте операциите на тези места.

14 април
(7-и л. д. – 10.28 ч.)
Това е ден на молитви и работа с думите (силно магичен ден). Не лъжете, не бърборете напразно, по-добре е да се мълчи. Изреченото на глас, може да се претвори в живота. Благоприятен за засаждане на зърнени култури, листни зеленчуци, чушки, домати, овощни дървета, за подхранване и напояване на цветята и растенията (ако се нуждаят от това), за химическо чистене, пране, измиване на прозорци, за обезкосмяване с химически средства. Неблагоприятен за вадене на зъби, за започване на диета, за подстригване на косата, за започване на нова работа, за търговия с имоти, за компромиси със съвестта си, за късане на хартия, за чупене на съдове, за ядене на птици и яйца. Пазете се от простуда. Разболелите се на този ден ще оздравеят лесно.

15 април
(8-и л. д. – 11.30 ч.)
Ден за покаяние. Добре е да се покаете за собствените си грехове и да простите чуждите. Благоприятен за направа на лекарствени препарати за всякакви болести, за гладуване и прочистване на стомаха и червата, за ядене на много лека храна, за поправяне на стари грешки, за пътуване, за засаждане на зърнени култури, листни зеленчуци, чушки, домати, овощни дървета, за подхранване и напояване на цветята и растенията (ако се нуждаят от това), за химическо чистене, пране, измиване на прозорци. Неблагоприятен за пасивност, за подстригване на косата, за начало на нов проект. Заболяванията на този ден, може да са опасни.

16 април
(9-и л. д. – 12.36 ч.)
Луна в Лъв. Подходящ за започване на диета (дава бързи резултати), за подстригване връхчетата на косата (за да стане косата здрава), за къдрене на косата, за обезкосмяване с химически средства, за козметика с течни кремове (съдържащи и екстракт от столетник, мед, пчелно млечице), за пилинг-маски, за културни развлечения, за спорт, за почивка. Неподходящ за сделки и договори, за сключване на брак, за започване на нова работа, за хазарт, за критикуване, за претоварване на мозъка, за парна баня на лицето, за хирургическо премахване на разширени вени и капиляри, за носене тежко на гръб. Уязвими са гърбът, гръдната клетка, сърцето, кръвообращението, диафрагмата. Отложете операциите там.

Виж още за: