Лунен хороскоп за 16 октомври 2021

Последна промяна на 16 октомври 2021 в 00:00 40 0

16 октомври
(11-и л. д. – 17.19 ч.)
Луна в Риби. Благоприятен за бани на стъпалата (за активиране на рефлекторните зони на всички органи, които се намират там), за йога практики, за засаждане на листни зеленчуци, зърнени култури, овощни дървета, за наторяване и напояване на цветята и растенията, за химическо чистене, пране, измиване на прозорци, за поправки и корекции, за общуване, за духовни занимания. Добре е да проявявате състрадание към хората. Неблагоприятен за започване на диета, за подстригване на косата, за стартиране на нови проекти. Възможни са измами и заблуди. Уязвими са кожата, сетивните органи, черният дроб, ходилата. Противопоказани са алкохолът и психотропните вещества. Ограничете ходенето (стъпалата са много чувствителни).

17 октомври
(12-и л. д. – 17.44 ч.) –
благоприятен
Благоприятен за започване на диета (дава бързи резултати), за подхранващи маски, за лечение на горните дихателни пътища, белите дробове и сърцето, за молитви. Добре е да се изкъпете в река (в този ден водата притежава силни пречистващи свойства), да се отиде на извор, да дадете милостиня или подаръци. Бъдете състрадателни и милостиви. Неблагоприятен за започване на нови дела (ще донесат само загуби), за кавги, сръдни, оплакване и плачене. Яжте лека храна и пийте повече вода.

18 октомври
(13-и л. д. – 18.06 ч.)
Луна в Овен. Подходящ за укрепващи организма масажи, за подхранващи маски, за започване на диета (дава бързи резултати), за профилактика и лечение на бъбреците, за подстригване – за по-гъста и буйна коса, за подрязване на чупливи нокти, за излети на чист въздух, за купуване на битови и текстилни изделия. Неблагоприятен за пластични операции и корекции на лицето, за вадене на зъби, за сключване на договори и бракосъчетания, за парични операции. Уязвими са сетивните органи, особено очите, горната челюст със зъбите, нервната система, мозъкът, косата.

19 октомври
(14-и л. д. – 18.26 ч.)
Благоприятен за подстригване – за по-гъста и буйна коса, за гладуване и очистване на червата, за започване на важни дела (които ще завършат успешно), за физическа работа, за пътуване и командировки. Неблагоприятен за претоварване на зрението, за ползване на парфюми, за пушене. Яжте орехи и солени продукти, ограничете сладкото и горчивото.

Виж още за: