Лунен хороскоп за 20 април 2024г.

Последна промяна на 20 April 2024 в 00:00 24 0

20 април
(13-и л. д. – 16.52 ч.)
Всичко сторено на 13 число и на 13-и л. д. може да промени съдбата ви. Благоприятен за къдрене на косата, за махане на бенки и бръчки, за баня и сауна, за учене, за контакти и излети. Неблагоприятен за започване на нови сериозни проекти. Заболелите през този ден, може да боледуват продължително.

21 април
(14-и л. д. – 17.53 ч.)
Луна във Везни. Подходящ за засаждане на лечебни растения (билки) – в този ден добиват по-голяма лечебна сила и ефективност, за връщане на дългове, за общуване, за шоу. Неподходящ за махане на брадавици и циреи, за процедури на кожата, за покупко-продажба на движимо имущество, за работа с металорежещи инструменти, ножове, огън и желязо. Да внимават миньорите, строителите, работещите с химикали и отрови. Уязвими са кожата, ендокринната система, бъбреците, пикочният мехур. Шофирайте с повишено внимание. Диабетиците да не нарушават диетата си.

22 април
(15-и л. д. – 18.55 ч.) –
лош, сатанински
Подходящ за засаждане на лечебни растения (билки) – добиват по-голяма лечебна сила и ефективност, за практикуване на аскетизъм – да побеждаваме плътта си, да бъдем чисти (в този ден се активират тъмните сили, и сме много уязвими психически), за ядене на ечемик, бобови храни, калина. Неподходящ за начало на важни проекти, за търговия с недвижими имоти, за разправии и кавги. Не трябва да се ядат ябълки.

23 април
(16-и л. д. – 19.59 ч.) –
благоприятен
Луна в Скорпион. Благоприятен за укрепващи организма масажи, за подрязване на чупливи нокти, за засаждане на лечебни растения (билки) – в този ден добиват по-голяма лечебна сила и ефективност, за физически упражнения или йога практики, за лекуване на ендокринната система и на горните дихателни пътища, за правене на планове. Неблагоприятен за смяна на жилището, за застраховки, за даване на заеми, за гледане на филми на ужасите (духът е податлив на депресия), за водни процедури, за пътуване. Уязвими са половите органи и правото черво. Отложете операциите на тези места (с изключение при остри кризи).

Виж още за: