Лунен хороскоп за 27 януари 2022

Последна промяна на 27 януари 2022 в 00:00 18 0

27 януари
(25-и л. д. – 02.50 ч.)
Луна в Стрелец. Подходящ за започване на диета (дава бързи резултати), за лечение на белите дробове, за духовна дейност, за търговия със спортни артикули, за парти. Неподходящ за лечение на зъбите, за поставяне на зъбни протези, за лечение на кръвта, за донорство, за операции на жлъчния мехур, черния дроб и бедрата, за земеделие, за строителство. Уязвими са кожата, бедрата, жлъчният мехур, хълбоците, тазът, зъбите, кръвта, черният дроб. Възможно е екземите да се обострят.

28 януари
(26-и л. д. – 04.07 ч.) –
неблагоприятен
Подходящ за започване на диета (дава бързи резултати), за масажи. Препоръчва се постене и въздържание. Сънищата се сбъдват. Неподходящ за вадене на зъби, за физическо натоварване и бягане, за започване на нова работа, за активни действия, за започване на нови неща и проекти – ще са на загуба. Избягвайте задимените помещения. Ограничете пушенето. Не яжте месо – може повече риба.

29 януари
(27-и л. д. – 05.22 ч.)
Луна в Козирог. Благоприятен за подстригване на косата (ако искате косата ви да расте по-бавно), за закалителни процедури, за лечение на язва и гастрит, за консултация със специалисти, за земеделие, за търговия с недвижими имоти, за излети в планината, за колекциониране, за общуване с родителите и по-възрастни роднини. Неблагоприятен за слагане на зъбни протези, за лечение на зъбите, за процедури на жлъчния мехур и кожата, за нови връзки, за бракосъчетания, за подписване на важни документи. Уязвими са костите, коленете, кожата, зъбите, жлъчният мехур, гръбначният стълб. Не вдигайте тежко на гръб. Яжте лека храна.

30 януари
(28-и л. д. – 06.30 ч.)
Благоприятен за съзерцание, медитация (отваряне на всички чакри), за почистващи процедури и парни бани на кожата, за гладуване и пречистване, за изход от кризисни състояния, за поправяне на стари грешки, за ремонт. Бъдете в добро настроение, с добри мисли и намерения. Не нарушавайте хармонията на този чист и светъл ден с груби действия. Противопоказано е убиването на насекоми, късането на цветя, копаенето, рязането на дърва. Уязвими са сетивните органи, особено очите. Недружелюбният човек може да се разболее. Сънищата са лъжливи.

31 януари
(29-и л. д. – 07.27 ч.) –
лош, сатанински
Луна във Водолей. Подходящ за лечебни и антицелулитни масажи, за регулиране на теглото и провеждане на диети, за подстригване на косата (ако искате косата ви да расте по-бавно), за физическа епилация (бръснене, восък), за процедури укрепващи сърцето, за водни процедури, за засаждане и пресаждане на многогодишни цветя, за ремонт и почистване на дома, за реклами, за развлечения. Неподходящ за подрязване на чупливи нокти, за работа с химикали, електрически уреди, газови бутилки. Уязвими са краката, подбедриците, ставите, нервната система, вените, сетивните органи (особено очите). Не правете операции на краката и ставите. Не започвайте нови дела.

1 февруари
(1-ви л. д и 2-ри л. д. – 07.45 ч. и 08.12 ч.)
Подходящ за подстригване на косата (ако искате косата ви да расте по-бавно), за начало на нов цикъл физически упражнения, за гладуване, за обмисляне на нови планове, за подготовка на предстояща работа. Проявявайте щедрост и не съжалявайте за нещата, от които се освобождавате. В този ден можете да разберете коя храна е полезна за вас (тази, която ви привлича) и коя храна не е (онази, която ви е неприятна). Същото се отнася и за хората – можете да почувствате с кого е добре да общувате и с кого не. Добре е да простите обидите на приятелите и неприятелите си. Неподходящ за рязане на нокти, за започване на нови неща (трябва само да се планират), за работа в колектив. Не се преуморявайте, не пийте алкохол, не яжте горещо и люто. Избягвайте конфликтите. Уязвими са зъбите и венците, погрижете се за тях, посетете зъболекар. Болестите п

Виж още за: