Китайската година на черния воден тигър ни вещае невиждани бури

Последна промяна на 30 January 2022 в 20:34 451 0


Китайската Нова година започва на 1 февруари2022 г и завършва на 22 януари 2023 г. Посветена е на Черния Воден Тигър

Вихрена и много активна, но и дълбоко прикрита в дебрите на съзнанието годината на тигъра ще властва с черните си замисли, но и с пороите, предизвикани от пренебрегването на природата. Много знания ще са необходими, за да се справим с предизвикателствата, които предстоят, и не всеки ще стигне желаната цел. Мнозина ще потънат, повлечени от властта на природата. Но тези, които ще оцелеят, ще знаят как да се справят занапред и да устояват на поривите на предстоящото. Наводнения, урагани и невиждани бури на неочаквани места ще разтърсват Земята, но и ще отмият и завлекат в миналото затлачени наноси. Гледайте напред и се справяйте, както можете!

Тигър
Родените през 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022 г.
Тигърът ще властва тази година с огромната си сила и с безкомпромисния си порив да стигне до целта на всяка цена. Ако не успее, ще се примири, но непременно ще си опита силите. Здравето ви ще се люшка между болки от хронични заболявания до притискане от небето от силите на природата. Бизнесът ще върви плавно, но ще има и логичен край на дейности, които не вървят добре от известно време. Време е за нови начала, но обмислени и подготвени добре. Изненади няма да липсват, но каквото е решила да стори природата с вас, това ще бъде, без да успявате, ако й се противопоставяте. Любовта ще ви следва по петите, но ще бягате от отговорностите. Здравето ще ви притеснява повече откъм ставни болежки, не ги пренебрегвайте, за да не се задълбочават.

Заек
Родените през 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011 г.
По-често ще сте жертва на обстоятелствата, отколкото да успявате, ако им се противопоставяте. Но няма да се откажете да опитвате нови начини за личен и професионален успех, въпреки рисковете, които ще ви следват. Знаете си цената и все ще упреквате другите повече, отколкото да търпите критика и да се вглеждате в себе си. Любовта ще ви вълнува силно, но е повече чувствена, отколкото задълбочена и дълготрайна в перспектива. Повечето контакти ще са епизодични. За тези момичета, които ще заченат - тогава ще помъдреете и ще пренаредите приоритетите си в живота. Здравето ще ви тормози повече психически. Нарушение на съня и необяснима постоянна тревожност. Предпочитайте повече разходки сред природата, отколкото хапове. Няма да страдате от безпаричие, но и няма да умеете да инвестирате в правилната посока. Сгрешите ли в преценката си, рискувате да загубите всичко.

Дракон
Родените през 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 г.
Годината ще ви е успешна. Ще ви изпълва с чувства, ще нажежава страстите ви. Ще успеят повече онези от вас, които се занимават с изкуства, с активност в духовната сфера. Разочарования няма да липсват. Ще очаквате повече благодарност и признание от околните. Очакванията ви да печелите повече ще се разминават с реалността. Знаете си цената, но ще се питате защо другите не ви оценяват и признават повече. Времената са трудни. Духовните занимания са повече за вашия личен растеж, отколкото за престиж. Бъдете по-скромни в очакванията си, действителните резултати не винаги ще ви харесват. Любовта ще върви успоредно с вас и ще ви помага в реализацията. Но не приемайте партньора ви за даденост. Направете усилия да давате повече от себе си. Здравето ще ви притиска със сърдечносъдови смущения. При задълбочаване на проблема обърнете сериозно внимание на здравето си.

Змия
Родените през 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013
Годината ще е активна за вас. Ще ви води на моменти до пълно изтощение, но ще се налага да не спирате. Работа в полза на другите, макар да не го планирате предварително и да се опитвате да се щадите повече. Ще успявате в научните дейности, издигане в нивата на науката, с която се занимавате. Любовта ще е между другото. Много няма да се задълбочавате във връзките си, но и изборът ви няма да е добър. Повече се отдавайте на почивка сред природата, отколкото да напрягате мускули в напразни усилия. Здравето ви ще е променливо. Но се пазете от венерически болести и инфекции на кожата. Проблеми с очите няма да липсват. Разходки в планината ви се препоръчват всяка седмица. Природата на открито да е вторият ви дом. Нощувате ли често под звездите, това ще ви зарежда с повече сили и енергия, за да се справите с всичките си проблеми.

Кон
Родените през 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014 г.
Има да теглите доста, но и радостите ви няма да са малко. Ще ви се възхищават и предпочитат за лична компания. Ще изглеждате неотразими и ще грабвате лесно сърцата на хората. Това, че ще ви обръщат повече внимание от преди, не бива да ви главозамайва. Изкушенията ще ви дебнат по петите, понякога могат да ви изненадат неприятно. Занимавайте се повече с дизайнерско изкуство или търговия с модни дрехи, обувки и аксесоари. Ще имате чара да убеждавате и продавате повече от другите. Стремежът за истински големи чувства в любовта ще е дълбоко скрит във вас. Кратките ви връзки ще следват една след друга и няма да се задържате дълго с един партньор. Ще ви приемат такива, каквито сте и няма да ви съдят. И все пак разпиляването ще ви отвява често на самотни скали.

Коза
Родените през 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015 г.
Годината ще ви гарантира професионални върхове, успешен бизнес и движение на много парични средства. Ще знаете добре какво правите, бизнесът ви ще се развива бързо. Мнозина ще се опитат да се приближават повече към вас, отколкото вие ще искате, но повечето от намеренията на другите ще са користни и пресметливи. Увлечени от професионалните си успехи, няма да отличавате от преднамереното и искреното. Това ще ви проваля понякога, ако не се усетите навреме. Любовта няма да ви вълнува особено и все пак ще ви следва по петите. От много и различни активности умората ще ви смазва. Може да ви доведе до депресивни състояния, но вие ще се справите. Ще стъпите бързо на краката си и устремено ще продължавате напред. Здравето ще ви притесни в областта на сетивата – уши, очи, гърло.

Маймуна
Родените през 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 г.
Отдавате се на кулинарни увлечения. Искате от всичко да опитате, непознатата за вас храна ще ви изкушава. Но не винаги си заслужава да се увличате по временното и преходното. Затова повече се занимавайте с изкуство. Научете се да отделяте време за галерии, музика, приложни изкуства. Сръчни сте, затова опитайте и вие да правите неща, макар и за пръв път. Ще ви се получава изненадващо добре. Любовта ще ви провокира на всяка крачка, но вие все ще се съмнявате в нея и няма да я вземате на сериозно. Здравето ще ви радва, ако сте повече сред природата. Морето ще ви привлича повече, отколкото високите планински върхове. Пътувания в чужбина ще ви разнообразят, но и ще ви уморят и изчерпат откъм значими финансови средства.

Петел
Родените през 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 г.
Година, успешна за работа с недвижими имоти. Обичате да манипулирате, понякога преувеличавате съзнателно и не винаги постигате целта си, защото пренавивате късмета си. Знаете си цената и възможностите си, но не рискувайте на всяка цена. Планирайте и предвиждайте повече, преди да действате. Любовта ще ви привлича спонтанно. Отдавате се на приключения и удоволствия, искате просто да се забавлявате. Но партньорът ви ще очаква нещо повече от вас, по-дълга връзка, перспектива в бъдеще – семейство, деца или навлизане във вашия бизнес. Това ще е нова, свежа вълна, която си заслужава да опитате и използвате за катализатор на дейностите ви. Новите идеи ще дойдат от вашите бизнес или по-лични партньори, вслушвайте се в използване на нови варианти. Здравето ще ви притеснява по отношение на кожни заболявания и инфекции. Пазете се от остри, режещи предмети.

Куче
Родените през 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 г.
Годината ще ви е спокойна. Единствените предизвикателства са от провокации на пътя, затова се пазете с превозните средства. Ще имате повече успехи в охранителни дейности, защитни функции и спасявания в екстремни ситуации. Любовта ще ви вълнува силно. Ще искате винаги да сте влюбени и силно увлечени от интимни чувства и преживявания. Страстта ви ще доминира и затова ще е необходимо да полагате усилия, за да се овладеете. Ще печелите повече доверие на партньора ви, изпълвате се с оптимизъм и увереност, че сте значими за някого. Занимавайте се повече с децата си, отделяйте им повече време за контакт с тях, повече разходки навън. Някои от вас ще се отдадат на преподавателска дейност, ще успеете да се докажете успешно в тази сфера. Здравето ще ви притесни единствено с вестибуларния ви апарат. Не бързайте и не рискувайте в практикуването на екстремни спортове.

Глиган
Родените през 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007 г.
Ставате все по-потайни и предпочитате повече самотата от социалните контакти. Не се превръщайте в самотници! Повече общувайте с хора и с изкуство. Търсете вдъхновение в книгите. Словата ще имат особено въздействие върху вас. Здравословно ще сте уязвими на депресивни състояния, заради усещане за неразбиране от останалите хора около вас. Взимате се по-често за жертва, отколкото като победител. Всъщност обикновено вие се отдалечавате от тях и не им позволявате да общуват. Любовта ще ви намира, но вие няма да й отдадете нужното внимание, време и усилия. Ще ви обвинят в липса на отдаденост и съпричастност. Ценете повече приятелите си, те са ценност в живота ви.

Плъх
Родените през 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 г.
Година на рискове в работата, в семейството. Мнозина ще стигнат да разрив във връзката с партньора, дори до развод. Ще го търсите като освобождаване, но това е временно и измамно чувство. Не сте устроени да сте самотници. Затова, ако търсите другаде любовта, ще ви дават повече секс, отколкото влагане на чувства, а измамите ще следват една след друга, изневерите също. В работата ще ви върви на приливи и отливи, въпреки че ще вложите доста хитрост и пресметливост. Неочаквана среща ще ви даде повече оптимизъм в бъдеще и ще заложите на нови дейности и нови хоризонти. Ще настъпи време за промяна в досегашните ви дейности, в основните ви занимания. Здравето ще ви притесни в крайниците, в координация и отслабваща чувствителност.

Вол
Родените през 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 г.
Колкото и да се товарите с работа, пак ще имате сили за още. Умеете да изпипвате нещата и да залагате на сигурния успех. Парите ще ви привличат и ще ги печелите с лекота и професионализъм. Ако не вземете предвид склонността ви да напълнявате, ще качите доста от личното си тегло и после ще е трудно да свалите килограми. Хранете се умерено и здравословно, с много повече движение всеки ден. Годината ще ви предложи пътувания, ще искате да сте откриватели пътешественици, да облагородявате местата, които посещавате. Инвестирате на неочаквани места и любопитството ще ви привлича повече, отколкото пресметливостта. Любовта ще ви осигури стабилен партньор в личния ви живот и дори съдружие в професионалните ви дела. Привлечете и порасналите си деца във вашия бизнес, ще ги научите как да се справят по-добре в бъдеще.
А

Виж още за: