Лунен хороскоп за 12 декември 2021

Последна промяна на 12 декември 2021 в 00:00 48 0

12 декември
(9-и л. д. – 13.39 ч.)
Благоприятен за подхранващи маски, за започване на диета (дава бързи резултати), за пречистване от физическите шлаки, за физическо натоварване и силови упражнения, за йога практики. Пазете се от измами и заблуди, освободете се от тревогите, страховете и лошите мисли. Нужно е да простите на човек, който ви е обидил. Възможно е хранително отравяне.

13 декември
(10-и л. д. – 13.59 ч.)
Благоприятен за медитация над собствената карма и кармата на рода ни, за активна почивка за укрепване на здравето, за баня на открито или сауна, за начало на всякаква работа, за приключване на домашни конфликти. Приемайте повече течности.

14 декември
(11-и л. д. – 14.20 ч.)
Луна в Телец. Подходящ за процедури лекуващи кожата на главата, за лечение на гинекологични заболявания, за зачеване на дете, за работа с изкуства. Неподходящ за хирургично премахване на бенки и рисковани дейности. Уязвими са ендокринната система, шията, гърлото, ушите, долната челюст със зъбите, говорният апарат, хранопроводът, ендокринната система и най-вече щитовидната жлеза. Отложете операциите там. Пазете се от хранително отравяне и от преяждане.

Виж още за: