Лунен хороскоп за 01 декември 2023

Последна промяна на 01 December 2023 в 00:00 42 0

1 декември
(19-и л. д. – 20.21 ч.) –
лош, сатанински
Луна в Лъв. Подходящ за лечебни и антицелулитни масажи (премахват негативната енергия от тялото), за регулиране на теглото и провеждане на диета, за къдрене на косата, за физическа епилация (фото, лазерна, бръснене, восък), за засаждане и пресаждане на многогодишни цветя, за подхранване и напояване на цветята и другите насаждения, за ремонт и почистване на жилището, за културни развлечения. Неподходящ за претоварване на мозъка и сърцето, за носене тежести на гръб, за парна баня на лицето, за хирургично премахване на разширени вени и капиляри, за рискови действия, за хазарт, за сключване на сделки и договори, за бракосъчетания, за работа в колектив. Уязвими са гърбът, гръдната клетка, сърцето, кръвообращението, диафрагмата. Избягвайте операциите там.

2 декември
(20-и л. д. – 21.27 ч.)
Благоприятен само за начало на нови начинания, които ще имат успех занапред, за започване на диета (дава бързи резултати), за гладуване и духовно прозрение, за разгръщане на творческите дарби, за занимания със семейството, за домакинска работа. Неблагоприятен за напрягане на зрението, за прояви на високомерие и заядливост, за ядене на месо. Сънищата са верни.

3 декември
(21-ви л. д. – 22.32 ч.)
Благоприятен за оздравяване и лечение, за пречистване на кръвта, за започване на диета (дава бързи резултати), за къдрене на косата, за подхранване и напояване на цветята и другите насаждения, за физическа дейност, за смяна на местоработата, за рисковани начинания и сделки, за реформи, за колективна работа, за командировки, за бизнесмените, спортистите, военните и занимаващите се със селско стопанство. Неблагоприятен за приемане на алкохол и тежка храна (уязвим е черният дроб, противопоказно е да го натоварвате). Появилите се болести в този ден са много опасни. Сънищата не са истински.

4 и 5 декември
(22-ри л. д. – 23.35 ч.)
Луна в Дева. В този ден Луната помага на хората със слаба воля. Подходящ за козметични процедури, за дълготрайно и безвредно боядисване на косата, за къдрене на косата, за лекуване на кожни болести, за провеждане на диети, за засаждане на кореноплодни зеленчуци: моркови, картофи, целина, ряпа, лук, чесън и други, за ревизии, за учене. Луната помага на хората със слаба воля. Неподходящ за започване на нова работа и на нови връзки, за плуване и пътуване по вода, за покупко-продажба на имот, за пиене на алкохол. Уязвими са коремната кухина и стомашно-чревният тракт (избягвайте операциите там, с изключение на апендиксът при остра криза). Тъканите трудно заздравяват.

Виж още за: