Лунен хороскоп за 03 май 2024г.

Последна промяна на 03 May 2024 в 00:00 33 0

3 май
(25-и л. д. – 03.58ч.)
Благоприятен за засаждане на зърнени култури, листни зеленчуци, чушки, домати, овощни дървета, за подхранване и напояване на цветята и растенията (при нужда от това), за химическо чистене, пране, измиване на прозорци, за самовглъбяване и отстраняване на физическите и духовни шлаки, за завършване на незавършеното, за усамотение. В този ден Луната помага на хората със слаба вола. Неблагоприятен за подстригване на косата, за започване на диета, за започване на нови неща, за приемане на всичко, което затруднява работата на мозъка – цигари, тежка храна и други. Ушите са уязвими – не ги оперирайте, пробивайте или почиствате.

4 май
(26-и л. д. – 04.22 ч.)
неблагоприятен
Луна в Овен. Подходящ за общуване с природата, за подхранващи процедури на кожата (с козметика без алкохол), за лечение на бъбреците, за планиране на пътуване, за засаждане на зърнени култури, листни зеленчуци, чушки, домати, овощни дървета, за подхранване и напояване на цветята и растенията (при нужда от това), за химическо чистене, пране, измиване на прозорци. Неподходящ за подстригване на косата, за започване на диета, за вадене на зъби, за козметични операции на лицето, за договори, за бракосъчетания, за скандали. Уязвими са ушите, горната челюст със зъбите, нервната система, мозъкът, косата.

5 май
(27-и л. д. – 04.44 ч.)
Благоприятен за почистващи маски на кожата, за стягащи процедури с лед, с билкови отвари и компреси, за започване на диета (дава бързи резултати), за всякаква работа, за общуване с родителите и с природата, за слушане на музика, за разрешаване на стар проблем (ако се появи неочаквано). Луната подпомага тези, които искат да решат проблеми, да помогнат на близки, болни и самотни хора. Неблагоприятен за донорство, за всякакви психични въздействия, за хипноза, за пиянство. Сънищата са неверни.

6 май
(28-и л. д. – 05.07 ч.)
Подходящ за почистващи маски на кожата, за стягащи процедури с лед, с билкови отвари и компреси, за започване на диета (дава бързи резултати), за гладуване и пречистване, за изход от кризисни състояния, за медитация (отваряне на всички чакри), за добри мисли и намерения. Неблагоприятен за недружелюбния човек (през този ден може да се разболее). Забранява се убиването на насекоми, късането на цветя, рязането на дърва. Лъжливи сънища.

7 май
(29-и л. д. – 05.32 ч.) –
лош, сатанински
Луна в Телец. Благоприятен за лечебни и антицелулитни масажи (премахват негативната енергия на тялото), за дълготрайно и безвредно боядисване на косата, за физическа епилация (фото, лазерна, бръснене, восък), за регулиране на теглото и провеждане на диета, за засаждане и пресаждане на многогодишни цветя, за ремонт и почистване на жилището, за профилактика на половите органи за зачеване на дете, за музика и мода. Неподходящ за рискови дейности, за рязане на нокти, за хирургично премахване на бенки, за преяждане. Уязвими са шията, гърлото, ушите, долната челюст със зъбите, говорният апарат, хранопроводът, ендокринната система – най-вече щитовидната жлеза. Не правете операции там. Опасност от хранително отравяне.

Виж още за: