Лунен хороскоп за 04 декември 2022

Последна промяна на 04 декември 2022 в 00:00 14 0

4 декември
(12-и л. д. – 14.48 ч.) –
благоприятен
Луна в Телец. Подходящ за зачеване на дете, за лечение на половите органи, за лечение на кожата на главата, за партньорства, за купуване на козметика и на луксозни стоки. Неподходящ за рисковани дейности, за хирургично премахване на бенки. Уязвими са ендокринната система, шията, гърлото, ушите, долната челюст със зъбите, говорният апарат, хранопроводът, ендокринната система и най-вече щитовидната жлеза. Не правете операции на тези места. Не преяждайте. Опасност от хранително отравяне.

5 декември
(13-и л. д. – 15.11 ч.)
Благоприятен за добро усвояване на лекарствата и козметиката, за отстраняване на бръчки, бенки, петна, за баня и сауна, за колективна работа, за учене, за творчески занимания. Всичко , което направите на 13 число, включително и 13-и л. д., може да промени съдбата ви. Неблагоприятен за започване на нови сериозни проекти. Появи ли се проблем от миналото, налага се да го решите (ще добиете нови сили за бъдещи дела). Възможно е, започналите болести в този ден да са продължителни.

6 декември
(14-и л. д. – 15.38 ч.)
Луна в Близнаци. Подходящ за ароматерапия, за екстрасензорно лечение, за инхалационни процедури, за лечение на черния дроб, за разходка на чист въздух, за кратко гладуване, за очистителни процедури, за рекламна дейност, за срещи и контакти. Неподходящ за оформяне на вежди, за маникюр и педикюр, за търговия с имот, за сключване на брак. Уязвими са плешките, раменете, ключиците, ръцете, белите дробове. Не правете операции на тези места. Опасност от измами и лъжи.

Виж още за: