Лунен хороскоп за 05 май 2024г.

Последна промяна на 05 May 2024 в 00:00 39 0

5 май
(27-и л. д. – 04.44 ч.)
Благоприятен за почистващи маски на кожата, за стягащи процедури с лед, с билкови отвари и компреси, за започване на диета (дава бързи резултати), за всякаква работа, за общуване с родителите и с природата, за слушане на музика, за разрешаване на стар проблем (ако се появи неочаквано). Луната подпомага тези, които искат да решат проблеми, да помогнат на близки, болни и самотни хора. Неблагоприятен за донорство, за всякакви психични въздействия, за хипноза, за пиянство. Сънищата са неверни.

6 май
(28-и л. д. – 05.07 ч.)
Подходящ за почистващи маски на кожата, за стягащи процедури с лед, с билкови отвари и компреси, за започване на диета (дава бързи резултати), за гладуване и пречистване, за изход от кризисни състояния, за медитация (отваряне на всички чакри), за добри мисли и намерения. Неблагоприятен за недружелюбния човек (през този ден може да се разболее). Забранява се убиването на насекоми, късането на цветя, рязането на дърва. Лъжливи сънища.

7 май
(29-и л. д. – 05.32 ч.) –
лош, сатанински
Луна в Телец. Благоприятен за лечебни и антицелулитни масажи (премахват негативната енергия на тялото), за дълготрайно и безвредно боядисване на косата, за физическа епилация (фото, лазерна, бръснене, восък), за регулиране на теглото и провеждане на диета, за засаждане и пресаждане на многогодишни цветя, за ремонт и почистване на жилището, за профилактика на половите органи за зачеване на дете, за музика и мода. Неподходящ за рискови дейности, за рязане на нокти, за хирургично премахване на бенки, за преяждане. Уязвими са шията, гърлото, ушите, долната челюст със зъбите, говорният апарат, хранопроводът, ендокринната система – най-вече щитовидната жлеза. Не правете операции там. Опасност от хранително отравяне.

Виж още за: