Лунен хороскоп за 07 септември 2022

Последна промяна на 07 September 2022 в 00:00 70 0

7 септември
(12-и л. д. – 18.37 ч.) –
благоприятен
Луна във Водолей. Благоприятен за интелектуални и духовни занимания, за обяви, за работа в екип, за културни развлечения, за водни процедури и процедури укрепващи сърцето. Неблагоприятен за работа с химикали, газови бутилки, ел. уреди и инсталации (работете много внимателно с тях). Уязвими са краката, подбедриците, ставите, нервната система, вените, сетивните органи (особено очите). Противопоказани са операциите на тези места.

8 септември
(13-и л. д. – 19.14 ч.)
Всичко сторено на 13 число и на 13-и л. д. може да промени съдбата ви. Денят е подходящ за подстригване на косата (ако искате да расте по-бавно), за премахване на бръчки, бенки, петна, за получаване на нова информация, за колективна работа. Лекарствата и козметиката се усвояват много добре. Полезни са банята и сауната. Неподходящ за започване на нови проекти. Започналите болести в този ден може да са продължителни.

9 септември
(14-и л. д. – 19.44 ч.)
Луна в Риби. Благоприятен за укрепващи организма масажи, за цветотерапия (с цветовете на морските вълни), за рязане на чупливите нокти, за бани на стъпалата (за активиране на рефлекторните зони на всички органи, които се намират там), за йога, за засаждане на зърнени култури, листни зеленчуци и овощни дървета, за подхранване и напояване на цветята и другите насаждения, за химическо чистене, пране, измиване на прозорци, за сключване на брак, за творчество, за общуване, Бъдете милостиви към хората. В този ден молитвите може да се сбъднат, ако не са за материални облаги. Неблагоприятен за започване на диета, за подстригване на косата, за работа с големите проекти. Пазете се от илюзии, измами, заблуди. Уязвими са кожата, сетивните органи, черният дроб, ходилата. Пазете здравето си, не ходете много. Алкохолните напитки и психотропните вещества са противопоказани.

10 септември
(15-и л. д. – 20.09 ч.) –
лош, сатанински
Пълнолуние – емоциите преливат и е достатъчно само да повишите тон, за да се превърнете за половинката си в нервак или истеричка за цял месец. Денят е подходящ за практикуване на аскетизъм – да побеждавате плътта си, да бъдете чисти (в този ден се активират тъмните сили, уязвими сме психически), за засаждане на зърнени култури, листни зеленчуци и овощни дървета, за подхранване и напояване на цветята и другите насаждения, за химическо чистене, пране, измиване на прозорци. Неподходящ за правене на операции, за започване на диета, за подстригване на косата, за започване на нови проекти или нова работа, за купуване на имот и на автомобил, за кавги. Пазете здравето си, щадете зрението и стомаха си. Ограничете гледането на телевизия, работата с компютър, четенето. Яжте бобови храни, ечемик, калина, но не и ябълки. Пийте повече течности.

11 септември
(16-и л. д. – 20.32 ч.) –
благоприятен
Луна в Овен. Благоприятен за регулиране на теглото и започване на диета, за почистващи маски на лицето, за физическа епилация (бръснене, восък), за рязане на нокти, за засаждане и пресаждане на многогодишни цветя, за ремонти и почистване на жилището, за лечебни процедури на бъбреците, за разходка сред природата, за купуване на предмети за дома и текстилни артикули. Неблагоприятен за сключване на брак и на договори, за спорове, за употреба на козметика, съдържаща алкохол, за вадене на зъби. Уязвими са сетивните органи, особено очите, горната челюст със зъбите, нервната система, мозъкът, косата. Избягвайте операциите там.

12 септември
(17-и л. д. – 20.54 ч.)
Благоприятен за лечебни и антицелулитни масажи (премахващи негативната енергия), за започване на диета, за общуване, песни, веселие, за сключване на брак по любов, за пиене на алкохол – но с мярка (препоръчва се вино). Неблагоприятен за скучните хора, самотните и егоистите.

13 септември
(18-и л. д. – 21.17 ч.) –
неблагоприятен
Луна в Телец. Подходящ за почистващи маски на лицето, за дълготрайно и безвредно боядисване на косата, за профилактика на половите органи, за културни мероприятия, за дизайн. Неподходящ за рискови дейности, за започване на нова работа, за покупка на имот, автомобил, техника, за оперативно премахване на бенки. Уязвими са щитовидната жлеза, гърлото, ушите, зъбите, хранопроводът. Отложете операциите на тези места. Пазете се от хранителни отравяния и не преяждайте.

Виж още за: