Лунен хороскоп за 10 май 2024г.

Последна промяна на 10 May 2024 в 00:00 42 0

10 май
(3-ти л. д. – 07.19 ч.) –
благоприятен
Благоприятен за лечение на ставите – за операция на ставите и сухожилията, за голямо физическо натоварване, за тренировка с източни бойни изкуства, за активна дейност. Неблагоприятен за пасивност и за негативни емоции. Разлятото случайно олио през този ден показва , че сте се отклонили от правия път. Уязвими са тила и ушите. При болка в ушите – почистете ги. Появилите се болести в този ден минават трудно.

11 май
(4-ти л. д. – 08.13 ч.) –
неблагоприятен
Луна в Рак. Подходящ за лека козметика (най-подходящи са маски от тиква и банан), за лечение на подагра, за зачеване, за съзнателна борба с депресиите, за засаждане на зърнени култури, листни зеленчуци, чушки, домати, овощни дървета, за торене и напояване на цветята и растенията (ако имат нужда от това), за химическо чистете, пране, измиване на прозорци, за семейни работи. Неподходящ за започване на диета, за подстригване на косата, за манипулации на гърдите, за работа с остри предмети, желязо и огън, за вземане на решения, за пиене на алкохол, за ядене на месо, консервирани, замразени и студени храни. Уязвими са гърдите, дванадесетопръстникът, черният дроб, жлъчката. Отложете операциите на тези места. Пророчески сънища.

12 май
(5-и л. д. – 09.15 ч.)
Благоприятен за засаждане на зърнени култури, листни зеленчуци, чушки, домати, овощни дървета, за торене и напояване на цветята и растенията (ако имат нужда от това), за химическо чистете, пране, измиване на прозорци, за активно проявяване на чувствата и емоциите си (ще ви разберат правилно), за отстояване на своите принципите и честта на близките ви хора, за планиране на важни промени в живота си (добре обмислени и преценени), за ядене на всякаква храна, която ви се дояжда. Неблагоприятен за подстригване на косата, за започване на диета, за преяждане, за лекомислените хора. Започналите болести в този ден, може да са опасни.

13 май
(6-и л. д. – 10.21 ч.)
Луна в Лъв. Подходящ за подстригване връхчетата на косата (за да стане косата здрава), за къдрене на косата, за започване на диета (дава бързи резултати), за козметика с течни кремове (включващи и екстракт от столетник, мед, пчелно млечице), за хирургически лифтинг, за игри, развлечения, отдих, за културни мероприятия. Неподходящ за парна баня, за хирургично отстраняване на разширени вени и капиляри, за претоварване на мозъка, сърцето и гръбначния стълб (не носете тежести на гръб), за сключване на брак, сделки и договори, за рискове, за хазарт. Уязвими са гърбът, гръдната клетка, сърцето, кръвообращението, диафрагмата. Не са желателни операциите там.

14 май
(7-и л. д. – 11.29 ч.)
Благоприятен за подстригване връхчетата на косата (за да стане косата здрава), за къдрене на косата, за химическо обезкосмяване, за започване на диета (дава бързи резултати). Силно магичен ден. Ден за молитви и работа с думите (всичко изречено на глас, може да се реализира в живота). Да не се лъже, по-добре да се мълчи. Неблагоприятен за вадене на зъби, за правене компромиси със съвестта си, за чупене на съдове, късане на хартия, ядене на яйца и птици. Опасност от простуда. Заболелите на този ден лесно оздравяват.

Виж още за: