Лунен хороскоп за 10 септември 2022

Последна промяна на 10 септември 2022 в 00:00 26 0

10 септември
(15-и л. д. – 20.09 ч.) –
лош, сатанински
Пълнолуние – емоциите преливат и е достатъчно само да повишите тон, за да се превърнете за половинката си в нервак или истеричка за цял месец. Денят е подходящ за практикуване на аскетизъм – да побеждавате плътта си, да бъдете чисти (в този ден се активират тъмните сили, уязвими сме психически), за засаждане на зърнени култури, листни зеленчуци и овощни дървета, за подхранване и напояване на цветята и другите насаждения, за химическо чистене, пране, измиване на прозорци. Неподходящ за правене на операции, за започване на диета, за подстригване на косата, за започване на нови проекти или нова работа, за купуване на имот и на автомобил, за кавги. Пазете здравето си, щадете зрението и стомаха си. Ограничете гледането на телевизия, работата с компютър, четенето. Яжте бобови храни, ечемик, калина, но не и ябълки. Пийте повече течности.

11 септември
(16-и л. д. – 20.32 ч.) –
благоприятен
Луна в Овен. Благоприятен за регулиране на теглото и започване на диета, за почистващи маски на лицето, за физическа епилация (бръснене, восък), за рязане на нокти, за засаждане и пресаждане на многогодишни цветя, за ремонти и почистване на жилището, за лечебни процедури на бъбреците, за разходка сред природата, за купуване на предмети за дома и текстилни артикули. Неблагоприятен за сключване на брак и на договори, за спорове, за употреба на козметика, съдържаща алкохол, за вадене на зъби. Уязвими са сетивните органи, особено очите, горната челюст със зъбите, нервната система, мозъкът, косата. Избягвайте операциите там.

12 септември
(17-и л. д. – 20.54 ч.)
Благоприятен за лечебни и антицелулитни масажи (премахващи негативната енергия), за започване на диета, за общуване, песни, веселие, за сключване на брак по любов, за пиене на алкохол – но с мярка (препоръчва се вино). Неблагоприятен за скучните хора, самотните и егоистите.

13 септември
(18-и л. д. – 21.17 ч.) –
неблагоприятен
Луна в Телец. Подходящ за почистващи маски на лицето, за дълготрайно и безвредно боядисване на косата, за профилактика на половите органи, за културни мероприятия, за дизайн. Неподходящ за рискови дейности, за започване на нова работа, за покупка на имот, автомобил, техника, за оперативно премахване на бенки. Уязвими са щитовидната жлеза, гърлото, ушите, зъбите, хранопроводът. Отложете операциите на тези места. Пазете се от хранителни отравяния и не преяждайте.

Виж още за: