Лунен хороскоп за 13 март 2024 г.

Последна промяна на 13 March 2024 в 00:00 31 0

13 март
(4-ти л. д. – 08.09 ч.) –
неблагоприятен
Луна в Телец. Денят е благоприятен за почистващи маски на кожата, за стягащи процедури с лед, с билкови отвари и компреси, за лечение на половите органи, за зачеване на дете, за културни изяви. Неблагоприятен за хирургично премахване на бенки, за рискови дейности, за преяждане. Уязвими са шията, гърлото, ушите, долната челюст със зъбите, говорният апарат, хранопроводът, ендокринната система и най-вече щитовидната жлеза. Не правете операции на тези места. Пазете се от хранителни отравяния.

14 март
(5-и л. д. – 08.37 ч.)
Благоприятен за активно проявяване на чувствата и емоциите си (ще бъдете разбрани правилно), за планиране на важни събития в живота си (преценени и обмислени добре), за ядене на всякаква храна, която ви харесва. Неблагоприятен за лекомислените хора (няма да им провърви) и за преяждане. Болестите, започнали в този ден, може да са опасни.

15 март
(6-и л. д. – 09.11 ч.)
Луна в Близнаци. Подходящ за екстрасензорно лечение, за лечение на черния дроб, за ароматерапия, за инхалации, за кратко гладуване и очистителни процедури, за рекламна дейност, за общуване, за разходка в планината. Неподходящ за оформяне на вежди, за маникюр и педикюр, за търговия с имоти, за нови партньорства, за бракосъчетания, за приемане на спиртни напитки. Уязвими са плешките, раменете, ключиците, ръцете, белите дробове. Не правете операции там.

16 март
(7-и л. д. – 09.52 ч.)
Силно магичен ден. Ден на молитви и работа с думите (думите изречени на глас може да се претворят в живота). Не бърборете напразно и не лъжете – по-добре мълчете. Благоприятен за химическо обезкосмяване. Неблагоприятен за вадене на зъби, за претоварване на сърцето, за ядене на птици и яйца, за чупене на посуда, за късане на хартия, за компромиси със съвестта си. Пазете се от простуда (уязвими са белите дробове). Появилите се болести на този ден, се лекуват лесно.

17 март
(8-и л. д. – 10.41 ч.)
Луна в Рак. В този ден сънищата са верни и пророчески. Подходящ за съзнателна борба с депресията, за лечение на подагра, за зачеване на дете, за лека козметика (подходящи са маски, направени с банан и тиква), за засаждане на зърнени култури, листни зеленчуци, чушки, домати, овощни дървета, за торене и напояване на растенията (ако прецените, че се нуждаят от това), за химическо чистене, пране, измиване на прозорци, за подготовка за предстояща работа, за обмисляне на нови планове, за търговия със занаятчийски артикули. Неподходящ за манипулации на гърдите, за подстригване на косата, за работа с огън, желязо и остри предмети, за преселване, за вземане пари назаем, за пиене на алкохол, за ядене на месо, на замразени, студени и консервирани храни. Уязвими са гърдите, дванадесетопръстникът, черният дроб, жлъчката. Операциите на тези места не са желателни (с изключение на неотложните). Добре е да се пият повече течности.

18 март
(9-и л. д. – 11.39 ч.)
Благоприятен за силови упражнения и физическо натоварване (премахват физическите плаки в организма), за химическо обезкосмяване, за засаждане на зърнени култури, листни зеленчуци, чушки, домати, овощни дървета, за торене и напояване на растенията (ако прецените, че се нуждаят от това), за химическо чистене, пране, измиване на прозорци. Добре е да простите на човек, който ви е обидил. Неблагоприятен за даване на обещания, за подстригване на косата, за започване на диета. Пазете се от хранително отравяне. Заболяването на този ден е много опасно, показва че не вървите по верния път на духовното си развитие.

19 март
(10-и л. д. – 12.42 ч.)
Луна в Лъв. Подходящ за лека козметика с течни кремове (съдържащи и екстракт от столетник, мед, пчелно млечице), за хирургически лифтинг и пилинг-маски, за засаждане на зърнени култури, листни зеленчуци, чушки, домати, овощни дървета, за торене и напояване на растенията (ако прецените, че се нуждаят от това), за химическо чистене, пране, измиване на прозорци, за почивка и развлечения. Неподходящ за претоварване на мозъка, за носене тежести на гръб, за хирургично отстраняване на разширени вени и капиляри, за парна баня на лицето, за започване на диета, за подстригване на косата, за бракосъчетания, за договори и сделки, за хазарт. Уязвими са гърбът, гръдната клетка, сърцето, кръвообращението, диафрагмата. Операциите там, не са желателни.

Виж още за: