Лунен хороскоп за 17 април 2024г.

Последна промяна на 17 April 2024 в 00:00 24 0

17 април
(10-и л. д. – 13.43 ч.)
Денят е благоприятен за подстригване връхчетата на косата (за да стане косата здрава), за къдрене на косата, за започване на диета (дава бързи резултати), за активна почивка (с цел укрепване на здравето), за баня на открито или сауна, за медитация (за да подпомогнем изпълнението на кармичната си задача), за приключване на домашните конфликти, за пиене на повече течности. Неблагоприятен за даване на обещания, за започване на нова работа, за търговия с имоти.

18 април
(11-и л. д. – 14.47 ч.)
Луна в Дева. Подходящ за лекуване на кожни болести, за подстригване връхчетата на косата (за да стане косата здрава), за къдрене на косата, за подготовка за изпити, за поправяне на стари грешки, за рекламации, за почивка, за ядена на повече плодове и зеленчуци. В този ден Луната помага на хората със слаба воля. Неподходящ за пътуване по вода и плуване, за започване на нова работа, за търговия с имоти, за подписване на важни документи, за начало на нови проекти, за пиене на алкохол. Уязвими са коремната кухина и стомашно-чревният тракт. Не правете операции на органите в коремната кухина (с изключение на апендиксът при остра криза). Проверявайте това, което пишете по няколко пъти.

19 април
(12-и л. д. – 15.50 ч.) –
благоприятен
Денят е благоприятен за къдрене на косата, за начало на лечение на горните дихателни пътища, белите дробове и сърцето, за къпане в река (в този ден водата има силни пречистващи свойства), за правене добро на другите, за състрадание и милосърдие (добре е да се дават подаръци или милостиня), за молитви, за връщане на дълговете си, за ядене на лека храна, за пиене на повече вода. Неблагоприятен за кавги, сръдни, оплаквания, за планиране на пътуване, за започване на нови проекти (ще са на загуба), за подписване на важни документи.

20 април
(13-и л. д. – 16.52 ч.)
Всичко сторено на 13 число и на 13-и л. д. може да промени съдбата ви. Благоприятен за къдрене на косата, за махане на бенки и бръчки, за баня и сауна, за учене, за контакти и излети. Неблагоприятен за започване на нови сериозни проекти. Заболелите през този ден, може да боледуват продължително.

21 април
(14-и л. д. – 17.53 ч.)
Луна във Везни. Подходящ за засаждане на лечебни растения (билки) – в този ден добиват по-голяма лечебна сила и ефективност, за връщане на дългове, за общуване, за шоу. Неподходящ за махане на брадавици и циреи, за процедури на кожата, за покупко-продажба на движимо имущество, за работа с металорежещи инструменти, ножове, огън и желязо. Да внимават миньорите, строителите, работещите с химикали и отрови. Уязвими са кожата, ендокринната система, бъбреците, пикочният мехур. Шофирайте с повишено внимание. Диабетиците да не нарушават диетата си.

22 април
(15-и л. д. – 18.55 ч.) –
лош, сатанински
Подходящ за засаждане на лечебни растения (билки) – добиват по-голяма лечебна сила и ефективност, за практикуване на аскетизъм – да побеждаваме плътта си, да бъдем чисти (в този ден се активират тъмните сили, и сме много уязвими психически), за ядене на ечемик, бобови храни, калина. Неподходящ за начало на важни проекти, за търговия с недвижими имоти, за разправии и кавги. Не трябва да се ядат ябълки.

23 април
(16-и л. д. – 19.59 ч.) –
благоприятен
Луна в Скорпион. Благоприятен за укрепващи организма масажи, за подрязване на чупливи нокти, за засаждане на лечебни растения (билки) – в този ден добиват по-голяма лечебна сила и ефективност, за физически упражнения или йога практики, за лекуване на ендокринната система и на горните дихателни пътища, за правене на планове. Неблагоприятен за смяна на жилището, за застраховки, за даване на заеми, за гледане на филми на ужасите (духът е податлив на депресия), за водни процедури, за пътуване. Уязвими са половите органи и правото черво. Отложете операциите на тези места (с изключение при остри кризи).

Виж още за: