Лунен хороскоп за 18 май 2024г.

Последна промяна на 18 May 2024 в 00:00 152 0

18 май
(11-и л. д. – 15.42 ч.)
Луна във Везни. Подходящ за засаждане на лечебни растения (билки) – когато Луната е в знака на Везни билките добиват най-голяма лечебна сила и ефективност, за правене на лечебни процедури, за шоу, за културни развлечения, за ядене на повече плодове и зеленчуци. Неподходящ за премахване на брадавици и циреи, за работа с металорежещи инструменти, с ножове, за покупко-продажба на движимо имущество. Шофирайте с повишено внимание. Уязвими са кожата, ендокринната система, бъбреците, пикочният мехур. Избягвайте манипулациите и операциите там. Диабетиците да не нарушават диетата си.

19 май
(12-и л. д. – 16.44 ч.) –
благоприятен
Благоприятен за къпане в река (в този ден водата има силни пречистващи свойства), за започване на лечение на горните дихателни пътища, белите дробове и сърцето, за засаждане на лечебни растения (билки), за молитви – може да се сбъднат, ако не са за материални облаги, за състрадание и милосърдие – подайте милостиня, дайте подаръци, за ядене на лека храна, за приемане на повече вода. Неблагоприятен за започване на нови дела – няма да са успешни, за плачене, каране, оплакване, сърдене.

20 май
(13-и л. д. – 17.47 ч.)
Всичко сторено на 13 число и на 13-и л. д. може да промени съдбата ви. Благоприятен за добро усвояване на лекарства и козметика, за махане на бенки и бръчки, за баня и сауна, за засаждане на лечебни растения (билки), за творчески и научни занимания. Неблагоприятен за започване на нови важни дела. Заболелите през този ден, може да боледуват дълго.

21 май
(14-и л. д. – 18.52 ч.)
Луна в Скорпион. Благоприятен за операции на сливиците, за лечение на горните дихателни пътища и на ендокринната система, за физически упражнения или йога практики, за засаждане на зърнени култури, листни зеленчуци, чушки, домати, овощни дървета, за подхранване и напояване на цветята и растенията (ако имат нужда от това), за химическо чистене, пране, измиване на прозорци, за купуване на техническо оборудване и автомобил, за правене на планове. Неблагоприятен за започване на диета, за подстригване на косата, за водни процедури, за гледане на филми на ужасите (податливи сме на депресия), за даване на заеми, за пътуване. Уязвими са половите органи и правото черво. Отложете операциите там (с изключение при остри кризи). Може да се обострят хемороидите.

Виж още за: