Лунен хороскоп за 20 март 2024 г.

Последна промяна на 20 March 2024 в 00:00 29 0

20 март
(11-и л. д. – 13.47 ч.)
Денят е благоприятен за молитви, за подстригване връхчетата на косата (за да стане здрава), за къдрене на косата, за започване на диета (дава бързи резултати), за начало на гладуване, за активност. Това, което започнете през този ден, задължително трябва да го довършите. Неблагоприятен за пасивност, за конфликти, за убиване на живи същества (противопоказно е), за работа с металорежещи инструменти, с ножове. Изпуснатите вилици и ножове вещаят опасност. Пазете се от агресивни хора. Болестите, появили се на този ден, са опасни предимно за жените.

21 март
(12-и л. д. – 14.53 ч.) –
благоприятен
Това е ден на състраданието и милосърдието. Ден за молитви. Молитвите може да се сбъднат, ако не са за материални облаги. Правете добро, дайте милостиня или подаръци. Благоприятен за сключване на брак на висшата любов, за подстригване връхчетата на косата – за да стане здрава, за къдрене на косата, за започване на диета (дава бързи резултати), за начало на лечение, изчистване на горните дихателни пътища, белите дробове и сърцето, за къпане в река (в този ден водата има силни пречистващи свойства), за ядене на лека храна, за пиене на повече вода. Неблагоприятен за започване на нови проекти (ще са на загуба), за каране, сръдни, плачене, оплакване, самосъжаление (ако го правите дълго време ще останете в това състояние).

22 март
(13-и л. д. – 15.56 ч.)
Луна в Дева. Подходящ за козметични процедури, за къдрене на косата, за подготовка на изпити, за ревизии, за търговия на дребно, за ядене на повече плодове и зеленчуци. В този ден Луната помага на хората със слаба воля. Неподходящ за нови запознанства, за партньорства, за плуване и пътуване по вода, за търговия с имоти, за пиене на алкохол. Уязвими са коремната кухина и стомашно-чревният тракт. Операциите там не са желателни (с изключение на апендиксът – само при остра криза).

23 март
(14-и л. д. – 16.59 ч.)
Благоприятен за гладуване и очистване на червата, за къдрене на косата, за физическа работа, за начало на всякакви важни нови дейности (ще завършат успешно), за командировки и пътуване, за ядене на солени храни и орехи. Не пренебрегвайте съветите, които ви се дават, може да са ви полезни в тоз ден. Неблагоприятен за претоварване на зрението, за използване на парфюми, за пушене, за пиене на алкохол, за ядене на сладко и горчиво. Ограничете гледането на телевизия и работата с компютър.

24 март
(15-и л. д. – 18.00 ч.) –
лош, сатанински
Луна във Везни. Подходящ за подстригване – за по-гъста и буйна коса, за къдрене на косата, за укрепващи организма масажи, за задължително изрязване на ноктите, за маникюр и педикюр, за купуване на козметични принадлежности, за общуване, за ядене на повече плодове и зеленчуци. Неподходящ за махане на брадавици и циреи, за кожни манипулации, за търговия с движимо имущество, за работа с металорежещи инструменти, с ножове. Военните, миньорите, строителите, работещите с химикали и отрови, да работят по-внимателно. Шофирайте с повишено внимание. Уязвими са кожата, ендокринната система, бъбреците, пикочният мехур. Диабетиците да не нарушават диетата си.

25 март
(16-и л. д. – 19.02 ч.) –
благоприятен
Благоприятен за засаждане на лечебни растения (билки), за йога практики, за всякакви физически упражнения, за духовно пречистване, за пътуване, за творчество (възникват най-добрите идеи), за бракосъчетания, за обновяване на кръвта (заболяванията на кръвта показват духовно замърсяване), за приключване на проект, за продажба на животни, за хигиенизиране на дома и вземане на душ. Неблагоприятен за извършване на хирургични операции, за колене на птици, за ядене на животинска храна и гъби (може риба), за пренапрежение на мозъка, за агресия, злоба, викане, ревност, обида, завист. Добре е да се приемат повече течности.

26 март
(17-и л. д. – 20.04 ч.)
Благоприятен за подстригване за по-гъста и буйна коса, за безвредно и дълготрайно боядисване на косата, за физическа епилация (фото, лазерна, бръснене, восък), за лечебни и антицелулитни масажи (премахват негативната енергия на тялото), за регулиране на теглото и провеждане на диета, за задължително изрязване на ноктите, за маникюр и педикюр, за засаждане на лечебни растения (билки), за засаждане и пресаждане на многогодишни цветя, за ремонт и почистване на жилището, за начало на нови важни дела, за веселие и празненства, за сключване на брак по любов, за песни и веселие, за чаша вино в ръка (в този ден умерената доза алкохол не вреди). Неблагоприятен за егоистите и скучните хора, за пиянство и буйство.

Виж още за: