Лунен хороскоп за 22 май 2024г.

Последна промяна на 22 May 2024 в 00:00 143 0

22 май
(15-и л. д. – 20.01 ч.) –
лош, сатанински
Денят е благоприятен за укрепващи организма масажи, за засаждане на зърнени култури, листни зеленчуци, чушки, домати, овощни дървета, за подхранване и напояване на цветята и другите насаждения (ако има нужда от това), за химическо чистене, пране, измиване на прозорци, за практикуване на аскетизъм – да побеждаваме плътта си, да бъдем чисти (в този ден се активират тъмните сили, уязвими сме психически), за ядене на бобови храни, ечемик и калина. Неподходящ за подстригване на косата, за начало на важни неща и проекти, за кавги. Да не се ядат ябълки.

23 май
(16-и л. д. – 21.10 ч.) –
благоприятен
Луна в Стрелец. Благоприятен за подстригване на косата (за по-гъста и буйна коса и засилване на растежа и), за започване на диета (дава бързи резултати), за изрязване на ноктите (задължително), за маникюр и педикюр, за лечение на белите дробове, за разрешаване на юридически дела, за съдебни процеси, за дълги пътувания, за духовна дейност, за парти. Неблагоприятен за хирургични операции, за лечение на зъбите и на кръвта, за донорство, за обработване на земята. Уязвими са кожата, бедрата, жлъчният мехур, хълбоците, тазът, зъбите, кръвта, черният дроб. Не правете операции на тези места. Избягвайте тъмното.

24 май
(17-и л. д. – 22.19 ч.)
Благоприятен за започване на диета (дава бързи резултати), за регулиране на теглото и провеждане на диета, за лечебни и антицелулитни масажи (премахват негативната енергия на тялото), за физическа епилация (фото, лазерна, бръснене, восък), за подстригване на косата (за по-гъста и буйна коса), за изрязване на ноктите, за засаждане и пресаждане на многогодишни цветя, за ремонт и почистване на жилището, за сключване на брак по любов, за тържества, контакти, веселие, песни, за наздравица с чаша вино в ръка (но да се пие с мярка). Неблагоприятен за пиянство и буйство. Денят няма да е успешен за егоистите, за скучните и самотни хора.

25 и 26 май
(18-и л. д. – 23.22 ч.) –
неблагоприятен
Луна в Козирог. Подходящ за подстригване на косата (ако искате да расте по-бавно), за почистващи процедури и парни бани на кожата, за започване на диета (дава бързи резултати), за започване лечение на язва и гастрит (при нужда), за закалителни процедури, за разходка в планината, за засаждане на кореноплодни зеленчуци: моркови, картофи, целина, лук, чесън и други, за ядене на по-лека храна. Неподходящ за вдигане на тежести, за лечение на зъбите и поставяне на зъбни протези, за сключване на брак. Уязвими са костите, коленете, кожата, зъбите, жлъчният мехур, гръбначният стълб. Отложете операциите на тези места. Пийте повече течности.

27 май
(19-и л. д. – 00.16 ч.) –
лош, сатанински
Луна във Водолей. Подходящ за водни процедури, за укрепващи сърцето процедури, за засаждане на кореноплодни зеленчуци: моркови, картофи, целина, лук, чесън и др., за работа в екип, за духовна дейност, за обяви и реклами, за развлечения, за събрания. Неподходящ за работа с газови бутилки, химикали, ел.уреди и инсталации. Уязвими са краката, подбедриците, ставите, нервната система, вените, сетивните органи (особено очите). Не правете операции на тези места. Ограничете гледането на телевизия и четенето. Навън носете слънчеви очила.

28 май
(20-и л. д. – 00.59 ч.)
Благоприятен за гладуване и духовно прозрение, за духовен растеж, за начало на нови начинания (които ще имат успех), за домакинска работа. Неблагоприятен за напрягане на зрението, за заяждане, гордост, високомерие, за ядене на месо. Сънищата са истински.

Виж още за: