Лунен хороскоп за 24 май 2024г.

Последна промяна на 24 May 2024 в 00:00 43 0

24 май
(17-и л. д. – 22.19 ч.)
Благоприятен за започване на диета (дава бързи резултати), за регулиране на теглото и провеждане на диета, за лечебни и антицелулитни масажи (премахват негативната енергия на тялото), за физическа епилация (фото, лазерна, бръснене, восък), за подстригване на косата (за по-гъста и буйна коса), за изрязване на ноктите, за засаждане и пресаждане на многогодишни цветя, за ремонт и почистване на жилището, за сключване на брак по любов, за тържества, контакти, веселие, песни, за наздравица с чаша вино в ръка (но да се пие с мярка). Неблагоприятен за пиянство и буйство. Денят няма да е успешен за егоистите, за скучните и самотни хора.

25 и 26 май
(18-и л. д. – 23.22 ч.) –
неблагоприятен
Луна в Козирог. Подходящ за подстригване на косата (ако искате да расте по-бавно), за почистващи процедури и парни бани на кожата, за започване на диета (дава бързи резултати), за започване лечение на язва и гастрит (при нужда), за закалителни процедури, за разходка в планината, за засаждане на кореноплодни зеленчуци: моркови, картофи, целина, лук, чесън и други, за ядене на по-лека храна. Неподходящ за вдигане на тежести, за лечение на зъбите и поставяне на зъбни протези, за сключване на брак. Уязвими са костите, коленете, кожата, зъбите, жлъчният мехур, гръбначният стълб. Отложете операциите на тези места. Пийте повече течности.

27 май
(19-и л. д. – 00.16 ч.) –
лош, сатанински
Луна във Водолей. Подходящ за водни процедури, за укрепващи сърцето процедури, за засаждане на кореноплодни зеленчуци: моркови, картофи, целина, лук, чесън и др., за работа в екип, за духовна дейност, за обяви и реклами, за развлечения, за събрания. Неподходящ за работа с газови бутилки, химикали, ел.уреди и инсталации. Уязвими са краката, подбедриците, ставите, нервната система, вените, сетивните органи (особено очите). Не правете операции на тези места. Ограничете гледането на телевизия и четенето. Навън носете слънчеви очила.

28 май
(20-и л. д. – 00.59 ч.)
Благоприятен за гладуване и духовно прозрение, за духовен растеж, за начало на нови начинания (които ще имат успех), за домакинска работа. Неблагоприятен за напрягане на зрението, за заяждане, гордост, високомерие, за ядене на месо. Сънищата са истински.

Виж още за: