Лунен хороскоп за 25 март 2023

Последна промяна на 25 March 2023 в 00:00 98 0

25 март
(5-и л. д. – 08.10 ч.)
Подходящ за отстояване на принципите и идеалите си, за планиране на важни промени в живота си (за тези, които могат да обмислят и преценят всичко денят ще бъде успешен, а на лекомислените – няма да им провърви). Можете да ядете всичко до насищане – но без преяждане. Появилите се болести на този ден може да са опасни.

26 март
(6-и л. д. – 09.41 ч.)
Луна в Близнаци. Благоприятен за очистителни процедури, за инхалации, за ароматерапия, за екстрасензорно лечение, за лечение на черния дроб, за банкови операции, за търговски сделки, за усвояване на нови професии, за интервюта, за общуване. Полезна е разходката на чист въздух. Неблагоприятен за търговия с имоти, за бракосъчетания, за оформяне на вежди. Уязвими са плешките, раменете, ключиците, ръцете, белите дробове. Избягвайте операциите там. Опасност от лъжи и измами.

27 март
(7-и л. д. – 10.18 ч.)
Благоприятен за обезкосмяване с химически средства, за молитви и работа с думите (не бърборете напразно – изреченото на глас, може да се претвори в живота). Неблагоприятен за претоварване на сърцето, за вадене на зъби, за компромиси със съвестта си, за лъжи, за късане на хартия, за чупене на съдове, за ядене на птици и яйца. Опасност от простуда. Уязвими са белите дробове. Започналите болести в този ден не са опасни.

28 март
(8-и л. д. – 11.02 ч.)
Луна в Рак. Подходящ за засаждане на зърнени култури, листни зеленчуци, чушки, домати, овощни дървета, за химическо чистене, пране, измиване на прозорци, за покупко-продажба на занаятчийски произведения, за семейни дейности, за съзнателна борба с депресията, за лечение на подагра, за зачеване на дете, за лека козметика (подходящи са маски, направени с банан и тиква). Сънищата са пророчески. Неподходящ за започване на диета, за подстригване на косата, за работа с огън, желязо и остри предмети, за започване градеж на нов дом, за преселване, за вземане пари на заем, за хранене със замразени, студени и консервирани храни, за пиене на алкохол. Уязвими са гърдите, дванадесетопръстникът, черният дроб, жлъчката. Операциите на тези места не са желателни (освен ако са неотложни).

Виж още за: