Лунен хороскоп за 30 ноември 2022

Последна промяна на 30 ноември 2022 в 14:13 14 0

30 ноември
(8-и л. д. – 13.20 ч.)
Луна в Риби. Денят е благоприятен за укрепващи организма масажи, за йога практики, за химическо обезкосмяване, за подрязване на чупливите нокти, за цветотерапия (за релакс с цветовете на морските вълни), за бани на стъпалата (за активиране на рефлекторните зони на всички органи, които се намират там), за засаждане на зърнени култури, листни зеленчуци, овощни дървета, за подхранване и напояване на цветята и другите насаждения, за химическо чистене, пране, измиване на прозорци, за сключване на брак, за общуване, за духовна дейност, за предварителна подготовка на нова работа. Молитвите може да се реализират, ако не са за материални облаги. Неблагоприятен за подстригване на косата, за започване на диета, за приемане на психотропни вещества и алкохол, за начало на нова проект, за работа по големите проекти. Уязвими са кожата, сетивните органи, черният дроб, ходилата. Избягвайте операциите на тези места. Не ходете много. Добре е да се пият повече топли, неподсладени течности и вода.

1 декември
(9-и л. д. – 13.44 ч.)
Благоприятен за укрепващи организма масажи, за силови упражнения (пречистват физическите шлаки), за химическо обезкосмяване, за подрязване на чупливите нокти, за засаждане на зърнени култури, листни зеленчуци, овощни дървета, за подхранване и напояване на цветята и другите насаждения, за химическо чистене, пране, измиване на прозорци. Добре е да простите на човек, който ви е обидил. Неблагоприятен за започване на диета, за подстригване на косата, за даване на обещания. Опасност от хранително отравяне, измами, илюзии. Появилите се болести в този ден са опасни (показват, че сте се отклонили от правия път на духовното си развитие).

2 декември
(10-и л. д. – 14.06 ч.)
Луна в Овен. Подходящ за подхранващи маски на кожата (не съдържащи алкохол), за започване на диета (дава бързи резултати), за общуване с природата, за профилактика на бъбреците, за покупки на предмети за дома, текстил, украшения. Неподходящ за вадене на зъби, за парични операции, за бракосъчетания. Уязвими са ушите, горната челюст със зъбите, нервната система, мозъкът, косата. Избягвайте операциите там.

3 декември
(11-и л. д. – 14.27 ч.)
Благоприятен за подхранващи маски на кожата, за засаждане на зърнени култури, листни зеленчуци, овощни дървета, за подхранване и напояване на цветята и другите насаждения, за химическо чистене, пране, измиване на прозорци, за молитви. Това, което започнете в този ден, трябва задължително да го довършите. Неблагоприятен за започване на диета, за подстригване на косата, за работа с металорежещи инструменти, с ножове. Особено внимателни да са строителите, миньорите, военните, работещите с химикали и отрови. Противопоказано е убиването на всякакви живи твари. Уязвим е гръбначният стълб. Започналите болести в този ден са опасни най-вече за жените.

4 декември
(12-и л. д. – 14.48 ч.) –
благоприятен
Луна в Телец. Подходящ за зачеване на дете, за лечение на половите органи, за лечение на кожата на главата, за партньорства, за купуване на козметика и на луксозни стоки. Неподходящ за рисковани дейности, за хирургично премахване на бенки. Уязвими са ендокринната система, шията, гърлото, ушите, долната челюст със зъбите, говорният апарат, хранопроводът, ендокринната система и най-вече щитовидната жлеза. Не правете операции на тези места. Не преяждайте. Опасност от хранително отравяне.

5 декември
(13-и л. д. – 15.11 ч.)
Благоприятен за добро усвояване на лекарствата и козметиката, за отстраняване на бръчки, бенки, петна, за баня и сауна, за колективна работа, за учене, за творчески занимания. Всичко , което направите на 13 число, включително и 13-и л. д., може да промени съдбата ви. Неблагоприятен за започване на нови сериозни проекти. Появи ли се проблем от миналото, налага се да го решите (ще добиете нови сили за бъдещи дела). Възможно е, започналите болести в този ден да са продължителни.

6 декември
(14-и л. д. – 15.38 ч.)
Луна в Близнаци. Подходящ за ароматерапия, за екстрасензорно лечение, за инхалационни процедури, за лечение на черния дроб, за разходка на чист въздух, за кратко гладуване, за очистителни процедури, за рекламна дейност, за срещи и контакти. Неподходящ за оформяне на вежди, за маникюр и педикюр, за търговия с имот, за сключване на брак. Уязвими са плешките, раменете, ключиците, ръцете, белите дробове. Не правете операции на тези места. Опасност от измами и лъжи.

Виж още за: