„Заедно за по-добър живот” е мотото, под което Асоциация НАЕ ще отбележи международния ден на хората с рядката диагноза наследствен ангиоедем

Последна промяна на 13 May 2020 в 22:10 680 0

„Заедно за по-добър живот” е мотото под което Асоциация НАЕ ще отбележи международния ден на хората с рядката диагноза наследствен ангиоедем на 16 май 2020 г. Тази година бе предизвикателство и за семействата с диагноза впредвид създалата се обстановка в България и в света заради пандемията с КОВИД 19. Поради тази причина , организацията ще отбележи международния ден в социалните мрежи с подкрепящи снимки с медици , пациенти и приятели.

Асоциация НАЕ посвещава отбелязването на този важен световен информационен ден на лекарите и изказва своите благодарности за подкрепата им през всичките тези години.

Вече дванадесет години организацията не спира информационните си дейности и увеличава своите привърженици за каузата.
Ако вие или ваш близък страдате от периодични отоци по тялото без установена причина и неповлияващи се от противоалергична терапия е възможно да страдате от придобит или наследствен ангиоедем. Асоциация НАЕ ще ви помогне за да получите бързо диагностициране, при правилните специалисти и получаване на адекватно лечение. Въпреки, че диагнозата нарушава качеството на живот на болните и им създава физически и психически дискомфорт, заедно проблемите могат да се преодоляват .
И тази година призоваваме обществото към съпричастност и подкрепа.

https://www.youtube.com/watch?v=8sYRAdYoMXY


Йорданка Петкова
(председател на Асоциация НАЕ)
Email: nae_08@abv.bg
www.naebg.eu


тел.0878 518267