Как си излекувах дископатията

От пощата
Болест : дископатия

Последна промяна на 31 August 2019 в 00:26 5558 0

Вече съм на 88 г. и искам да оставя на хората това, което съм разбрал – как човек с дископатия може да се излекува сам.
Аз получих това заболяване около двадесетата си година и до 1975 г. нищо не ме излекува: лекари, нагревки, кални бани – нищо. След 75-та година ме насочиха към бай Митьо от село Златарица, Великотърновско. Ходих при него 2 пъти, защото се занимавах с по-тежка работа – имах лозе, дървета и т. н. След като получих ново заболяване, една сутрин си направих масаж на кръста и с едно движение на единия крак се наместих и болката отшумя. Това го направих, както бай Митьо щеше да ми направи.

Аз съм инженер-технолог вино, пиво и спирт. Една сутрин срещам нашия фелдшер, който при вдигане на една гума получил болка в кръста. Предложих му да го излекувам и след малко това беше осъществено. Следващите болни той ги насочваше към мен и на неговото легло аз извършвах процедурата.
Към Винпром бяха изпратени на бригада лекари, между тях имаше съдебни медици и на моя въпрос какво върша те ме успокоиха да не се страхувам. Така помогнах на 65 човека без лоши последствия.

Като слушах песента на Емил Димитров дали човек е дал нещо на хората и дали той наистина е живял, дойде и моето желание да помогна на хората и да им кажа, че сами могат да си помогнат чрез моя метод на действие. Обадих се на доктор Михайлов, който чрез вашия вестник рекламира своята дейност. Докторът ми каза, че не му е известно да може сам човек да се излекува и прояви желание да се запознаем.

Ето какъв е методът на Стоян Караманов:
Прави се масаж на кръста поне 10 минути, без да се натиска много, но да се загрее. Ако болката е от лявата страна - с дясната ръка се опираш на стабилна маса и с левия крак правиш залюляване: напред – назад, за да получиш инерция и последното движение е назад, като с лявата ръка натискаш болното място на кръста.
Ако болката е от дясната страна, правиш нещата съответно както при лявата страна.
За информация давам телефони: 082873387 и 0878851245 - от 15 до 17 часа.

Виж още за: