Лапи от зелев лист при заболявания на носа

Лично изпитана рецептаБилка : зеле

Последна промяна на 07 October 2017 в 22:43 1059 0

Преди няколко години мой познат беше принуден да се подложи на неприятна процедура – извадиха му всички горни зъби. Направиха му протези. Но се оказа, че той е от онези хора, които не понасят протези. Тогава му присадиха зъби на горната челюст. Няколко месеца всичко беше добре, но след това се явиха усложнения. Лицето му започна да се подува. Около носа имаше такива отоци, че човекът с дни не можеше да се покаже пред хора. Носът му започна да тече. Оказа се, че причина за страданията му са присадените зъби. Трябваше да се извадят.

И тогава, изпаднал в безизходица, той си спомни за чудното въздействие на зелето. Започна всеки ден да поставя върху подутите бузи лапи от зелеви листа. Скоро отоците намаляха, а по-късно изчезнаха. Правеше и промивки с вода и сол на нос и уши. Неприятната хрема също премина.
Днес той продължава редовно да прави тези процедури, като вместо лапи от зеле използва мехлем от зеле. Резултатът е невероятен.
Мога да завърша историята с това, че мъжът, за когото разказах, съм самият аз. Постигнатият резултат беше и причината да напиша това.

Лапите от намачкан, за да пусне сока си от зелев лист се поставят върху носа, бузите и челото.

Виж още за: