Молитвата ме излекува

Споделено

Последна промяна на 11 ноември 2017 в 08:57 572 0

Преди пет години заболях от рак на простатата. Първоначално изпаднахме в отчаяние с моята съпруга. Започнах веднага лечение.

У дома имаме картина икона на Пресвета Богородица с Младенеца в дървена рамка със стъкло. Макар че по време на соца всички ни направиха атеисти, аз по душа, по сърце и по мисъл си останах вярващ. И откакто се случи това с мен, всяка сутрин, след като си измиех лицето, заставах смирено пред иконата, прекръствах се до три пъти и се молех да ми помогне. Една сутрин, след като целунах Божията майка по челото, видях една сълза да се стича по дясното око на Света Богородица. Бях силно озадачен от видяното, но се появи и надежда, че ще бъда спасен.
Има неща, които се случват, без да можем да си ги обясним. Те витаят около нас, наказват ни за нашите прегрешения или ни спасяват за нашите добри дела, които вършим. Благодарен съм на Бога и на Света Богородица, че ми върнаха вяра и надежда, че ще бъда спасен от коварната болест.
С моите молби, с моята вяра и с моето постоянство в спазване на лечението и на режима на хранене и пиене засега съм добре. Амин.Виж още за: