Кожни болести


Болест : рак на кожата

Последна промяна на 28 October 2019 в 22:48 1200 0

Лечението на кожни болести се провежда с ферменти от полски бряст, калина, магарешка млечка, градинска млечка, магарешки трън, а също и със сокове от змийско мляко, японска хризантема, вратига, глухарче, лечебна мадрица, коноповиден дъбравник и други растения, които съдържат млекообразен латекс.
Окисляване на организма се прави с ферменти от змийско мляко, есенен минзухар, вратига, висок лопен, акация, хипофая, мандрагора. Избират се две растения и се приготвят ферменти от всяко поотделно:

Взема се 1 суп. лъж. до 1 чашка от фермента от всяко поотделно, 3 пъти дневно 30 минути преди ядене. През първите 2 седмици се пие един фермент, а през следващите две седмици - другият. След това се предпочита този, който ви е по-приятен на вкус.

хидрокотиле

Основна билка при рак на кожата е хидрокотиле (азиатска центела). Най-добри резултати се получават с ферменти от корените на растението.
Захарен фермент от корените на хидрокотиле се получава, като на 1 кг корени се слага 1 кг захар. Всичко се размачква добре и се държи в съд с капак не по-малко от 2 месеца. Образувалата се сладко-кисела каша може да се употребява вътрешно, като се започне с ¼ ч. лъж. 10-15 минути преди ядене. След това дозата се увеличава до 1 суп. лъж. дневно. Използването на ферментирала каша трябва да се съгласува с лекар. Добър ефект има, ако се прилага смес от хидрокотиле 25% с разтвор на салицилова киселина 20% при лечение на външни тумори, включително и рак на кожата. При рак на кожата се препоръчват апликациите с маслена емулсия или сок от тализия. Апликациите се сменят всеки ден.

Маслената емулсия при рак на кожата се прави в стъклен съд, като се сипват 40 мл нерафинирано слънчогледово олио или сурово ленено масло и 30 мл спиртен извлек, приготвен така: 45 колелца от кализия се нарязват на ситно, заливат се с 1,500 мл водка и сместа престоява 10 дни. Преди да се нанесе на поразения участък, затвореният плътно съд се разклаща добре.