Тибетска рецепта за младост

Билка : безсмъртниче, жълт кантарион, маргаритка, брезови пъпки

Последна промяна на 10 December 2019 в 20:51 1415 0

безсмъртниче

Това е лесно изпълнима рецепта. Вярвам, че всеки, който я прочете, веднага ще я изпълни.

Вземат се по 100 г жълт кантарион, маргаритка (листа и стъбло), безсмъртниче и брезови пъпки. Всичко се смила и добре се разбърква. Съхранява се в стъклен съд.

Вечер, преди сън, се взема по 1 суп. лъж. от сместа, залива се с 500 мл кипяща вода и след 20 минути се прецежда през памучен плат. Внимание! Не се употребява марля! Прибавя се 1 ч. лъж. мед, разбърква се добре. Изпива се само 200 мл от нея. След това не трябва да се пие и яде. Сутринта останалата течност се подгрява на пара. Слага се още 1 суп. лъж. мед и се изпива 15-20 минути преди закуска. Така се прави всеки ден, докато свърши цялата доза.

Курсът на лечение се повтаря след 5 години.

Има и една друга популярна тибетска рецепта, при която се използва чесън. Когато се прилага рецептата за младост, абсолютно е забранено да се пие чеснова тинктура.

При употребата на рецептата за младост рязко се подобрява обмяната на веществата. Очиства се организмът от мазнини. Предпазва от инфаркт, хипертония, склероза. Кръвоносните съдове стават по-еластични, изчезва шумът в главата, световъртежите, общото състояние на организма се подобрява. Възстановява се зрението.