Д-р Емилия Караславова, д.м.: Слушайте музика

Последна промяна на 29 September 2023 в 18:56 913 0

Д-р Емилия Караславова-Доброджалийска

Д-р Емилия Караславова-Доброджалийска е завършила медицина през 1997 г. в Медицински Университет – Пловдив. Лекар е с две признати специалности и притежава следдипломна квалификация по медицинска статистика и биостатистика. Защитила е научна дисертация и е Доктор по медицина. Управител е на „Биомедицински анализи“ ЕООД, гр. Пловдив. Има електронна поща e_karaslavova@yahoo.com


Механичните вълни и вибрациите във въздуха от класическата музика в затворени пространства се отразяват многократно в стените на стаята или в купето на автомобила, при което се мултиплицира благотворното въздействие на тези музикални вибрации върху вашето здраве. Ако музиката е с подходяща амплитуда и честота на вълната, тя действа благотворно на здравето, подобрява настроението ви и увеличава вашето самочувствие.
Вибрациите от музиката се предават основно на водните молекули, които представляват около 70-75% от структурата на организма ви. Важно е вибрациите на музиката да са с благотворен синхрон с тялото ви. Горещо ви препоръчвам да се наслаждавате на музиката на Моцарт, Бетовен, Бах, Клайдерман, Вангелис и Жан Мишел Жар – чрез тях вие си правите истинска музикотерапия.

Виж още за: